25.5.2022
MADBOIALI JULKAISEE KAKKOSALBUMINSA 27.5. – ALBUMILLA MUKANA MM. BLACFLACO JA YEBOYAH

Babyfacelle sainattu rap/r’n’b/afropop-artisti Madboiali julkaisee 27.5. kakkosalbuminsa 22. Albumia ovat tuottaneet Aaron ja Jaakko Salovaaran lisäksi MalkoGotMelodiesObikeysVukhile TsatsaIGFRemyNotAgainSam! sekä ruotsalaistuottajat KB Beats ja ProdByFlexin. Albumilla kuullaan myös featit nuorilta lahjakkailta artisteilta BlacflacoltaYeboyahiltaJami Faltinilta ja Stafalta. 10 kappaleen albumilta löytyvät jo julkaistut singlet En mä tiiä (feat. Blacflaco)Aquafina ja Paranoia.

Mä oon aina pystyny kertoo itsestäni parhaiten musan avulla ja tätä levyy kuunnellessa pystyy saamaan hyvän kuvan siit mitä mun pääs liikkuu. Mun katalogis on myös aina ollu jotakin jokaiselle ja uskon vahvasti et jokainen löytää tästäkin levystä jotain mihin tarttuu kii ja samaistuu. Pidin huolen et tää on 100% Madboialia ja hyvä kokonaisuus jossa melodiat on koukuttavii. Halusin kans tehä jotai uutta ja odottamatonta ihan feattei myöten ja toivon et jengi fiilaa täst soundist”, Madboiali kertoo albumistaan.

22-albumin biisilista:

1.    Minä vs. Maailma (intro)
2.    Miks sä teit niin
3.    Wag1
4.    En mä tiiä (feat. Blacflaco)
5.    Mitä sitte? (feat. Yeboyah)
6.    Aquafina
7.    Habibti (feat. Jami Faltin)
8.    Paranoia
9.    Sorry not sorry
10.  Sääntöi (feat. Stafa)

Syyskuussa 2020 omakustanteisesti julkaistulla Mielentila-debyyttialbumillaan suosioon noussut Madboiali on karismaattinen artisti, jonka musiikissa sekoittuvat luontevasti mm. afropopista tutut elementit liikuttavien pop-koukkujen ja pehmeän rap-soundin kanssa. Artisti on julkaissut levytyssopimuksen myötä tiuhaan tahtiin singlejä ja esiintyy tulevana kesänä mm. Weekend-festivaaleilla ja Blockfesteillä.

Lataa promokuvat tästä!
Kuvaaja: Kelmihelmi

Madboiali:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/madboiali

Lisätiedot ja haastettelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland & Babyface
noora.karki@warnermusic.com