20.5.2022
PAMELAN ENSIMMÄINEN FESTIVAALIKEIKKA ENSI KESÄNÄ ILOSAARIROCKISSA – UUSI SINGLE EI TÄS MITÄÄN HÄVIÄ ULKONA!

Mouhouksessakin vaikuttavan Valentinin ja myös Jyväskylälähtöisen KR!M:n muodostama PAMELA julkaisi tänään uuden singlen Ei Täs Mitään Häviä.  Kuuntele kappale tästä. Duo potkaisi oven auki viime vuonna kolme kappaletta sisältäneellä maxi-singlellään, joka toi takaisin 2000-luvun alun pop-punk-soundin. PAMELAn ensimmäinen festivaalikeikka on ensi kesänä Ilosaarirockissa, jonka instagramissa he tekevät tänään take overin. PAMELA nousee tänään myös lavalle kotikaupungissaan Jyväskylässä ja huomenna Kankaanpäässä.

”’Ei täs mitää häviä’ kertoo semmosen huolettoman ja vapaan tunteen kaipuusta. Siitä kun joku ihminen ja hetki saa ajan pysähtyy ja unohtaa kaiken muun. Tää biisi sai alkunsa jo vuonna 2019 Jyväskylässä ja oli itseasiassa ihan eka biisi, jota lähettiin tekemään pidemmälle tuottajan kanssa – ensin Kiron ja myöhemmin viel jatkettiin Heviteemun studiolla. Venataan tosi isosti meidän tulevia keikkoja ja kesää – ehkä me kaikki kaivataan just nyt vähän hauskanpitoa, yhdessä olemista ja hetkeen unohtumista tähän väliin.”

PAMELA on suomeksi laulava duo, joka ei jumiudu genrerajoihin ja se näkyy myös isosti heidän musiikissaan. Puhuttaessa PAMELAn biisien synnystä ja dynamiikasta, suunta on selvä: kaikki tehdään yhdessä. Kaksikon biisit syntyvät omakohtaisista tarinoista ja kappaleissa korostuu kontrasti yhtyeen laulaessa ”rumia rakkaustarinoita kauniilla melodioilla”.

Ajankohtaisen keikkalistan löydät täältä!

Lataa promokuvat tästä!
Kuvaaja: Vihtori Valkama

PAMELA:
Instagram
Facebook
Spotify
TikTok
warnermusic.fi/pamela

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Mikko Varjamo / Live Nation
mikko.varjamo@livenation.fi