19.5.2022
BENJAMIN PALAA VAPAUTUNEELLA SOUNDILLA

Benjamin julkaisee huomenna perjantaina odotettua uutta musiikkia. N-Y-T-single esittelee artistin kirkastuneen, diskovivahteisen soundin. Uusi musiikki on itsevarmempaa, energisempää ja popimpaa kuin koskaan!

Kappaleella Benjamin haluaa kannustaa ihmisiä elämään itsensä näköistä elämää, anteeksipyytelemättä: “Maailma on tällä hetkellä niin kaoottinen paikka, ettei voi olla varma siitä, että tuleeko huomista ollenkaan. En enää ikinä halua elää piilossa tai pyytää olemassaoloani anteeksi. Haluan elää, tehdä ja kokea N-Y-T!

Kappaleelle julkaistaan aamulla klo 8 myös näyttävä Niko Hirvimäen ohjaama musiikkivideo. Julkaisutauon aikana Benjamin on valmistellut yhdessä Atso Soivion ja Iivari Suosalon kanssa paljon uutta musiikkia, joista N-Y-T esittelee loistavalla tavalla artistin vapautuneen soundin. Benjamin taustoittaa luomisprosessia seuraavastI:

Kun esiinnyin kesällä 2021 Pride-konsertissa, jossa tein julkisen ulostulon seksuaalisuudestani, lähti käyntiin vapautumisen multihuipentuma, jonka myötä muun muassa kaikki valmisteltu musiikki lensi roskikseen. Hyvä niin, sillä nyt musiikkini vihdoin ja viimein puhuu samaa kieltä persoonani, lavaenergiani ja minuuteni kanssa. Halusin tehdä jotain, jossa kaikki se vapaus tuntuu ja kuuluu – korkealta ja kovaa.

Englanninkieliseltä uralta suomen kieleen vuonna 2018 vaihtanut Benjamin on yksi nuorisopopulaarikulttuurin keulakuvista. Artistin ensimmäinen suomenkielinen single Naarmuja feat. IBE nousi suoraan Spotifyn ykköseksi. Benjaminin vuonna 2020 julkaisema debyyttialbumi Someveteraani käsittelee nuoren artistin kasvua sometähdestä muusikoksi. Artistin tuorein single Kunnes sammutaan, oli Vestan kanssa tehty herkkä yhteisballadi.

Lataa promokuvat tästä!
Kuvaaja: Iivari Suosalo

Benjamin:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.com/benjamin

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com