13.5.2022
MYSTISENÄ PYSYNYT S:SU JULKAISI UUDEN SINGLEN JA PALJASTAA KASVONSA HIENOLLA LYRIIKKAVIDEOLLA

Hieman mystisenä pitäytynyt s:su julkaisi uuden singlen Sokeri tänään perjantaina. Neljännen singlensä julkaissut s:su on aiemmin pitänyt kasvonsa piilotettuna maskin takana. Nyt kuitenkin kappaleen yhteydessä julkaistiin lyriikkavideo, missä nähdään artisti ilman maskia. Katso lyriikkavideo tästä!

Jokainen varmasti muistaa ne ensimmäiset rakkauden tunteet toista osapuolta kohtaan. Tää biisi on saanut tuulta alleen niistä tunteista. Toivon että biisi vie kuuntelijan takaisin rakkauden alku huumaan, jolloin maailmaa katsotaan vaaleanpunaisten lasien läpi. Biisi on myös itselleni merkityksellinen, sillä mun koko naama tulee kaikkien nähtäväksi. Se on omalla tavalla itselleni todella iso juttu, koska olen aina ollut kysymysmerkki kaikille. Tykkään siitä ja se on mun juttu, mutta nyt tuntu olevan hyvä aika näyttää kuka maskin takana on. Kuka minä olen, s:su kertoo.

Tuoreen singlen s:su on tuottanut ja kirjoittanut itse. Nyt kasvonsa paljastavalla s:sulla on mielenkiintoinen ja tuore soundi. Artisti yhdistelee monipuolisesti ja luontevasti eri musiikin tyylilajeja ja on työstänyt eri genrejä hiphopista EDM:ään ja r’n’b:stä träppiin.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Veeti Ossi

Seuraa s:sua:
Instagram
Spotify
TikTok
warnermusic.fi/ssu

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com