6.5.2022
MADBOIALI JULKAISI VIIMEISEN SINGLEN ENNEN KAKKOSALBUMIAAN – PARANOIA ULKONA NYT!

Babyfacelle sainattu rap/r’n’b/afropop-artisti Madboiali julkaisi viimeisen singlen ennen kakkosalbumiaan. Tänään julkaistun Paranoia-kappaleen koukuttavasta tuotannosta vastaavat Jaakko ja Aaron Salovaaran lisäksi ruotsalaistuottajat KB Beats ja ProdByFlexin. Toukokuun lopulla julkaistavalta albumilta tulee löytymään myös Blacflacon kanssa viime vuonna julkaistu single En mä tiiä sekä tammikuussa julkaistu Aquafina.

Oon kuunnellu tosi paljon ruotsalaist musaa viime aikoina, josta oon saanu myös paljon vaikutteita mun tulevaan levyyn. Täl biisillä on ollu mukana kaks nuorta tekijää Ruotsista, KB Beats ja ProdByFlexin. Oon tosi tyytyväinen siihen millasest mun ekast kansainvälisest collabist tuli. En jaksa venaa et jengi kuulee tän levyn mitä ollaa työstetty tän vuoden ajan”, Madboiali kertoo.

Syyskuussa 2020 Mielentila-debyyttialbuminsa omakustanteisesti julkaissut Madboiali on lahjakas artisti, joka ei halua lokeroida musiikkiaan yhteen lokeroon, vaan rikkoo rohkeasti rajoja. Artisti on karismaattinen esiintyjä, jonka voi nähdä tulevana kesänä mm. Weekend-festivaaleilla ja Blockfesteillä.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Kelmihelmi

Seuraa Madboialia somessa:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/madboiali

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Tino Pirttioja / Suomen keikkamyynti
myynti@suomenkeikkamyynti.fi