6.5.2022
JACK HARLOW’N ODOTETTU ALBUMI ON JULKAISTU!

Elokuussa Blockfesteille saapuvan Jack Harlow’n uusi Come Home The Kids Miss You -albumi sisältää jättihitit kuten First Class ja Nail Tech! Lisäksi albumilla ovat mukana supertähdet Drake, Lil Wayne, Justin Timberlake ja Pharrell. First Class –kappale sai ilmiömäisen alun, kun Harlow tiisasi kappaletta TikTokissa. Kappaleeseen on tehty kuukaudessa 1,5 miljoonaa videota, ja katselukertoja videoilla on maailmanlaajuisesti 6,3 miljardia! Kappale nousi Billboard Hot 100 -listan kärkeen ja teki siitä Harlown ensimmäisen #1 soolosinglensä! Suomessa kappale on ollut Spotifyssa parhaimmillaan sijalla viisi.

Harlow julkaisi samanaikaisesti musiikkivideon First Class -hitille. Videolla nähdään supertähti Anitta ja sen ovat ohjanneet Jack Begeret ja Ace Pro. Pääset näkemään videon tästä!

Kappalelista:
1.           Talk Of The Town
2.           Young Harleezy
3.           I’d Do Anything To Make You Smile
4.           First Class
5.           Dua Lipa
6.           Side Piece
7.           Movie Star (feat. Pharrell)
8.           Lil Secret
9.           I Got A Shot
10.         Churchill Downs (feat. Drake)
11.         Like A Blade Of Grass
12.         Parent Trap (feat. Justin Timberlake)
13.         Poison (feat. Lil Wayne)
14.         Nail Tech
15.         State Fair

Jack Harlow on yksi musiikin suurimmista uusista tähdistä. Louisvillestä kotoisin olevalla artistilla on kolme GRAMMY Award -ehdokkuutta sekä kaksi globaalia #1-singleä, ja hänen musiikkiaan on striimattu yli 5 miljardia kertaa. Harlow julkaisi joulukuussa 2020 kriitikoiden ylistämän debyyttialbuminsa Thats What They All Say, joka on striimannut Suomessa jo kultaa! Albumi sisältää maailmanlaajuisen hitin Whats Poppin, joka nousi Billboard Hot 100 -listan kakkoseksi ja toi 24-vuotiaalle artistille ensimmäisen GRAMMY-ehdokkuuden parhaasta rap-esiintymisestä sekä lukuisia muita palkintoehdokkuuksia.

Harlow on ollut niin Rolling Stonen, Forbesin, Varietyn, Complexin kuin XXL:n himoitun Freshman Class Issue -julkaisun kannessa, ja hän on tuonut vangitsevan live-show’nsa televisioon esiintymällä muun muassa Saturday Night Live -ohjelmassa, The Tonight Show Starring Jimmy Fallonissa, Jimmy Kimmel Live! -ohjelmassa, vuoden 2021 MTV Video Music Awards -gaalassa ja vuoden 2022 Kids Choice Awards -gaalassa.

Lataa promokuvat tästä!

Jack Harlow:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube
Artistisivu

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com