6.5.2022
AVERAGEKIDLUKELTA UUSI SINGLE GONE – TIKTOK-HITTI JO ENNEN JULKAISUA

Vientilupaus Averagekidluke julkaisi tänään uuden singlen GONE. Kitaravoittoinen biisi avaa Averagekidluken uuden aikakauden ja esittelee räppärin uudenlaisen soundin. TikTok-sovelluksessa ennakkoon tiisattuun kappaleeseen on tehty tuhansia TikTok-videoita jo ennen julkaisua. Uusi kappale on tehty ruotsalaisin taustavoimin.

– Olin Ruotsissa tekemässä musiikkia ja oltiin jo lähdössä studiolta, kun Uber peruikin kyydin. Päätimme sitten jäädä työstämään vielä yhtä uutta biisiä. Eka saatiin hyvä idis kitaran kanssa, ja kun lopulta biisi oli valmis, se erosi aiemmista ja edusti uudenlaista soundia. Tämä on hyvä ensimmäinen biisi, joka esittelee vuoden 2022 Averagekidluken, artisti kertoo.

20-vuotias räppäri löydettiin Soundcloudista vuonna 2020 ja hän on sittemmin ollut mukana huippusuosituilla kappaleilla Samma Gamla Vanliga Remix ja Uptown Baby, joista ensin mainittu on ehdokkaana Vuoden biisi -kategoriassa Emma Gaalassa. Suomalais-amerikkalainen Averagekidluke tekee musiikkia englanniksi ja on vakuuttanut melodisella räpillään ja energisellä esiintymisellään niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Hän on tehnyt yhteistyötä useiden kansainvälisten tuottajien, kuten Tommy Baxterin (Dua Lipa), Evertimen (Lil Tecca), Nygen (AJ Tracey) ja Gino Nanon (Martin Garrix) kanssa, ja ollut mukana kirjoittamassa Internet Moneyn ja 24kGoldn’in biisiä Options.

Lataa promokuvat tästä!
Kuvaaja: Niko Hirvimäki

Averagekidluke:
Spotify 
Instagram 
TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com 

Keikat:
Arsalan Azizi / Warner Music Live
arsalan.azizi@warnermusic.com