5.5.2022
JARKKO AHOLA SÄRMÄÄ & SÄVYJÄ –KONSERTTISALIKIERTUEELLE SYKSYLLÄ

Monipuolinen rocktenori Jarkko Ahola lähtee lokakuussa kolmetoista konserttia käsittävälle Särmää & Sävyjä -konserttisalikiertueelle. Menestyksekkäällä urallaan niin raskasta rockia, ikivihreitä klassikoita, pop-musiikkia kuin joululaulujakin esittänyt laulaja-lauluntekijä aloittaa kiertueensa 15. lokakuuta Jyväskylästä. Kiertue päättyy Tampere-taloon 3. joulukuuta. Konserttien lipunmyynti on alkanut tänään.

Vuosien saatossa Aholan konserttien musiikkityylit ja biisivalinnat ovat laajentuneet sellaisiin mittoihin, että dynamiikan ja nyanssien merkitys korostuu. Taitavana tulkitsijana tunnettu Ahola haluaa tulevissa konserteissa ottaa käyttöön koko repertuaarinsa ja tarjota kuulijoille särmää ja sävyjä.

– Olen aina ollut kiinnostunut monenmoisesta musiikista, vaikka varsinkin urani näkyvän alun määrittävä tekijä oli voimaa ja kunniaa uhkuva Teräsbetoni. Siinä ohella sekä jälkeen tein kuitenkin kaikenlaista muuta. Jossain vaiheessa sain kuulla, että ääneeni ja esiintymiseeni oli tullut lisää sävyjä. Aluksi suhtauduin huomioon varauksella, sillä olin pitänyt arvossa voimallista ja ehkä raakaakin ilmaisua – sitähän Metallitotuus oli vaatinut!  Olen kuitenkin huomannut, että samat elkeet eivät aina toimineet laajentuneeseen musiikkityylien kenttään, vaikka joskus toki toivatkin vanhaan sävelmään uutta särmää. Tervetuloa kesän lämmön jälkeen konserttisalien spottien loisteeseen nauttimaan hienosta musiikista, Jarkko Ahola sanoo.

Jarkko Ahola – Särmää & Sävyjä
La 15.10. Jyväskylä, Paviljonki
Su 23.10. Kouvola, Kuusankoskitalo
Pe 28.10. Pori, Promenadisali
La 29.10. Hämeenlinna, Verkatehdas
Pe 4.11. Kokkola, Snellman-sali
La 5.11. Seinäjoki, Seinäjoki-sali
La 12.11. Helsinki, Kulttuuritalo
Su 13.11 Hyvinkää, Hyvinkääsali
Pe 18.11. Turku, Logomo
Su 20.11. Järvenpää, Järvenpäätalo
La 26.11. Kuopio, Musiikkikeskus
Su 27.11. Mikkeli, Mikaeli
La 3.12. Tampere, Tampere-talo

Liput alk. 35,50€
Konserttien kellonajat ja paikkakuntakohtainen lipunmyynti: www.warnermusiclive.fi/jarkkoahola

Seuraa Jarkko Aholaa somessa:
Facebook
Spotify
Youtube
www.jahola.com

Lataa Jarkko Aholan promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com 

Kiertueen promoottori:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com