4.5.2022
POHJOLA-HITILLÄ LÄPIMURRON TEHNEELTÄ OLLI HALOSELTA UUSI SINGLE PERJANTAINA

Pohjola -hittibiisillään läpimurtonsa tehnyt Olli Halonen julkaisee uuden kappaleen Suomen kesä tänä perjantaina 6. toukokuuta. Halonen on sanoittanut ja säveltänyt kappaleen yhdessä luottotuottajansa Mika Laakkosen kanssa.

-Suomen kesä on kesäbiisi, jossa vanha ja uusi kohtaavat. Kappaletta kuunnellessa halusin kuulijan näkevän mielessään vanhojen Suomi-filmien maiseman, mutta soundiltaan biisissä on modernin pop-kappaleen tuntua. Toivon, että kappale saa ihmiset tanssimaan kesäterassien pöydillä ja tunnelmoimaan rantasaunan terassilla kesäyön rauhassa, Halonen fiilistelee.

Mökkitie Recordsille sainattu, Kuopiosta kotoisin oleva Olli Halonen nousi tuoreimmalla, pian tuplaplatinaa ylittävällä singlellään Pohjola sekä Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi että virallisen radiolistan kärkeen. Kappaleensa itse säveltävällä ja sanoittavalla artistilla on pitkä tausta musiikin parissa ja hän on aiemmin muun muassa soittanut rumpuja useammassa eri kokoonpanossa. Laulut saavat vaikutteita artistin omasta ja lähipiirin elämästä. Omakohtaisissa teksteissä käsitellään koko elämän kirjoa ja rohkeasti myös sen kipukohtia.

Seuraa Olli Halosta:
Facebook
Instagram
Spotify 
www.warnermusic.fi/ollihalonen

Yhteydenotot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com