2.5.2022
ZACHRIS SUNDELLISTA WARNER MUSIC LIVEN SENIOR PROMOTER!

Kotimaisen musiikin johtava ohjelmatoimisto Warner Music Live saa promoottoripuolella tiimiinsä kovan luokan vahvistuksen, sillä Zachris Sundell on nimitetty yrityksen Senior Promoteriksi Suomen ja Baltian alueella. Hän aloittaa uudessa toimenkuvassaan 10. toukokuuta.

Sundell siirtyy Warner Music Livelle Live Nationilta, jonka pääpromoottorina hän työskenteli edelliset viisi vuotta. Live Nationilla Sundellin vastuulla oli yrityksen konserttitoiminnasta vastaaminen.

– On ollut vaikuttavaa seurata, mitä Warner on liveagentuurina saavuttanut Suomen markkinoilla. Odotan innolla pääseväni osaksi huipputiimiä ja kehittämään Warner Music Liven toimintaa entisestään. Haluan myös kiittää Live Nationia 12 ikimuistoisesta ja kehittävästä vuodesta, Zachris Sundell sanoo.

– Zachris tuo yhdellä kertaa valtavan määrän kokemusta ja tietotaitoa osa-alueeseen, joka on yksi Warnerin liveosaston strategisesti merkittävää kasvusuuntaa, Warner Music Liven johtaja Samppa Hartikainen jatkaa.

Zachris Sundell työskenteli Live Nationilla yhteensä 12 vuotta. Hän aloitti aikoinaan kotimaisten artistien tuotannossa ja viennissä, eteni promoottoriksi 2011 sekä konserttitoiminnasta ja promoottoritiimistä vastaavaksi pääpromoottoriksi 2016. Promoottoriuransa kohokohdiksi Sundell mainitsee muun muassa Ultra Bran kolme Helsinki Hallin (ent. Hartwall Arena) konserttia, Sunrise Avenuen keikat Helsinki Hallissa ja Bolt Arenalla, Ariana Granden konsertin Helsinki Hallissa, The Weekndin keikan Kaisaniemessä sekä NHL Global Series Florida Panthers vastaan Winnipeg Jets -ottelut. Ennen Live Nationia Sundell työskenteli mm. Music Finlandin (ent. Music Export Finland) palveluksessa.

Suomen suurimman kotimaisen musiikin ohjelmatoimiston Warner Music Liven rosteriin kuuluvat muun muassa Kaija KooJenni VartiainenAntti TuiskuVesalaEllinooraArttu WiskariChisuBEHMCledosABREUPikku GMikael GabrielJ. KarjalainenSuvi TeräsniskaReino NordinWaltteri TorikkaHapporadio sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.

Lisätiedot:
Warner Music Live / Samppa Hartikainen
samppa.hartikainen@warnermusic.com