2.5.2022
JVG RIKKOO JÄLLEEN STRIIMAUSENNÄTYKSIÄ – PERJANTAINA JULKAISTUN TUPLASINGLEN YHTEISSTRIIMIT JO LÄHES 700 000

JVG:n viime perjantaina julkaisema Amatimies / Viikonloppu -tuplasingle kerrytti julkaisuviikonlopun aikana yhteensä lähes 700 000 striimiä. JVG rikkoi Kake Randelinin klassikkoa Pakko painaa pitkää päivää kunnioittavalla Amatimies-kappaleellaan kuluvan vuoden yhden päivän striimausennätyksen, kun sitä kuunneltiin perjantaina Spotifyssa yhteensä reilu 168 000 kertaa. Kappale nousi Spotifyn lisäksi sekä Youtuben että Apple Musicin ykköseksi. Martti Servon & Napanderin Viikonloppu-kappaleesta tehty JVG-versio nousi Spotifyn kakkoseksi kerryttäen julkaisupäivän aikana yli 78 000 striimiä, joka on sekin huikea määrä. Myös launtain striimit olivat päätähuimaavat: Amatimiestä striimattiin silloin 161 000 kertaa ja Viikonloppua yli 66 000 kertaa.

Kiitos kaikille amatilaisille kuunteluista! Nähdään pian kesän festareilla!”, JVG kiittää.

JVG:llä on takanaan tapahtumarikas alkuvuosi ja nyt yhteensä jo 26 viikkoa putkeen Suomen kuunnelluimman artistin paikkaa Spotifyssa pitäneen JVG:n vuosi myös jatkuu vilkkaana. JVG starttasi vuoden platinaa striimanneella tuplasinglellä Vamos / Syssymmäl ja 25.3. ensi-iltaan tullut Taito Kawatan ja Särren ohjaama kehuttu JVG-dokumenttielokuva Vuodet ollu tuulisii oli ensi-iltapäivänsä katsotuin elokuva, keräten yli 12 000 katsojaa. Elokuva on kerryttänyt ensimmäisen kuukauden aikana yhteensä yli 45 000 katsojaa.

Jaren ja VilleGallen vuonna 2009 perustama yhtye on myynyt uransa aikana yli 300 000 albumia, voittanut 13 Emma ja 3 MTV European Music Awards -palkintoa, esiintynyt useamman kerran omalla loppuunmyydyllä Hartwall Arena -keikallaan sekä rikkonut lukuisia Spotify-ennätyksiä. Yhtyeen kappaleet Ikuinen vappu ja Tarkenee ovat kaikkien aikojen striimatuimmat suomenkieliset kappaleet yhteensä yli 53 miljoonalla striimillä. JVG:n viimeisin albumi, triplaplatinaa myynyt ja Vuoden pop -Emmallakin palkittu RATA/RAITTI -albumi julkaistiin kesäkuussa 2019. Kaikki yhtyeen aiemmat 5 albumia ovat striimanneet tripla- ja tuplaplatinaa.

Lataa uudet promokuvat täältä!
Kuvaaja: Mark Mindubaev

Seuraa JVG:tä:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/jvg

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com