29.4.2022
POPSENSAATIO AVA MAX JULKAISI UUDEN KAPPALEEN MAYBE YOU’RE THE PROBLEM

Kansainvälinen supertähti Ava Max julkaisi uuden kappaleen odotetun Maybe You’re The Problem, joka antaa esimakua artistin tulevalta toiselta studioalbumilta. Energiseen kappaleeseen julkaistiin Joseph Khanin ohjaama musiikkivideo, jonka näkee tästä.

”Kaikki aina sanovat, että syy ei ole sinussa vaan minussa, mutta joskus se ongelma ei tosiaankaan ole minussa vaan sinussa!” Ava jatkaa: ”Maybe You’re The Problem -kappaletta oli niin hauskaa tehdä! Uusi musiikkini on henkilökohtaisempaa kuin mikään aiempi mitä olen tehnyt. En malta odottaa, että pääsen jakamaan sen kanssanne todella pian!”

Maybe You’re The Problem on jatkoa Avan ja supertähti DJ Tiëston globaalille hitille The Motto. Kappale on osoittautunut kiistattomaksi kansainväliseksi menestykseksi julkaisustaan lähtien, sillä se on noussut Billboardin ”Dance/Electronic Songs” -listan top 5:een ja kappaletta on striimattu yli 500 miljoonaa kertaa maailmanlaajuisesti. Kappaleen virallisen musiikkivideon on ohjannut Christian Breslauer, ja sillä on tällä hetkellä yli 57 miljoonaa katselukertaa YouTubessa! Kappale on striimannut Suomessa jo platinaa ja on viihtynyt julkaisustaan lähtien Suomen Spotifyn top 50:ssä!

Maybe You’re The Problem on Maxin ensimmäinen soolojulkaisu sitten viime vuoden EveryTime I Cry, jonka media julisti ”kiistattomaksi bängeriksi”. Ava Max on noussut muutaman vuoden aikana Suomen kuunnelluimpien artistien joukkoon. Menestystarina alkoi Sweet but Psycho -singlestä, joka piti Spotifyn ykköspaikkaa 29 päivää. Max julkaisi syksyllä 2020 debyyttialbuminsa Heaven & Hell, ja albumi on saavuttanut Suomessa triplaplatinaa. Laulajan musiikkia on striimattu kansainvälisesti uskomattomat 11 miljardia kertaa!

Lataa promokuvat tästä!

Ava Max somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube
Artistisivu

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com