29.4.2022
GAMEBOY TETRIS & SEKSIKÄS-SUKLAA & DOSDELA JULKAISIVAT UUDEN VAPPUBÄNGERIN

Hauskoista somevideoistaankin tuttu kaksikko Seksikäs-Suklaa ja Dosdela julkaisivat uuden vappuun sopivan bängerin. Singlellä ovat mukana kaksi virolaista artistia gameboy tetris ja Põhja-Korea. Molemmat heistä ovat osana virolaista räppikollektiivia 5MIINUST. Singlen on tuottanut Jaakko Salovaara ja teksteistä vastaavat artistit itse. Kappaleeseen on myös kuvattu vauhdikas musiikkivideo, jonka voit katsoa tästä.

Biisi syntyi, kun me oltiin Lihamökki -kiertueella. Muistan kun pojat lauloi kyseistä melodiaa ”baarista Tallinnaa eeeh mulla on jano!” Se jäi soimaan mun päähän ja päätin, että tästä on pakko tehdä biisi! Mulla tuli heti mieleen gameboy tetris, koska olin tavannut hänet Suomessa kun olin lämppäämässä Nublua. Tää biisi kertoo niistä ajoista kun oltiin festareilla ja ei voitu uskoa, että me tehdään työtä mistä unelmoitiin! Mä haluan että kuuntelijat muistaa elää ja kerätä lisää niitä hyviä muistoja hyvien ystävien kanssa, Seksikäs-Suklaa kertoo.

Muun muassa Mikä kesä– ja Herkku -hittibiiseistään tunnetut Seksikäs-Suklaa ja Dosdela ovat myös tunnettuja somepersoonia ja tubettajia. Heillä on eri sosiaalisen median kanavilla kymmeniä tuhansia seuraajia.

Lataa promokuvat tästä!

Seuraa Seksikästä-Suklaata:
Instagram
Facebook
YouTube
TikTok

Seuraa Dosdelaa:
Instagram
Facebook
Youtube
TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com