22.4.2022
PORILAINEN RAP-DUO M//O JULKAISI SINGLEN KOTIPAIKKAKUNNASTAAN

Nouseva rap-duo M//O (lausutaan äm-oo) julkaisi tänään kolmannen singlensä 28330. Porista lähtöisin oleva duo avaa old school -henkisellä kappaleella vaikeaa suhdettaan kotipaikkakuntaansa. Kappaleen on tuottanut Jaicus ja singlen yhteydessä julkaistiin myös Porissa kuvattu lyriikkavideo.

Biisi tuli kirjoitettua näppärästi, sillä jokainen sana tuli suoraan sydämestä. 28330 eroaa paljon aiemmista julkaisuistamme, sillä aihe on vakavampi ja meillä on henkilökohtainen tarina kerrottavanamme. Meillä on paljon kokemuksia ahdasmielisistä ja kapeakatseisista ihmisistä, duo kertoo.

M//O eli Mirac ja Osku ovat 19-vuotiaita kaveruksia, jotka ovat kuin veljiä toisilleen. M//O on Warner Music Finlandin kanssa yhteistyössä toimivan Manage Me Recordsin ensimmäinen sainaus. 28330 on duon kolmas single Manage Me Recordsin kautta, aiemmin kaksikko on julkaissut yhden omakustanne-EP:n. Duolla on suuria suunnitelmia ja tavoitteena on vielä jonain päivänä soittaa Blockfestin päälavalla.

Kuuntele 28330 tästä!

Lataa promokuvat täältä!
Promokuvat: Niko Hirvimäki
Kannen kuva: Mark Cardician

M//O somessa:
Spotify
Instagram
TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Manage Me Records:
Tina Jukarainen
tina@manageme.fi