22.4.2022
PASI JA ANSSI ALOITTAVAT VAPUN AJOISSA UUDELLA SINGLELLÄ

Suomen tunnetuin bileduo Pasi ja Anssi julkaisivat uuden singlen Lippu salkoon tänään perjantaina. Lukuisista hiteistä tuttu kaksikko kääntää tänään julkaistulla singlellä katseet kohti vappua. Julkaisun yhteydessä on julkaistu myös huikea animoitu lyriikkavideo. Animaatioon on myös tehty omat 3D-hahmot Pasista ja Anssista. Voit katsoa videon tästä.

Pasi ja Anssi julkaisee kesäisen vappurallin, joka on oodi pienelle irtiotolle ystävien kanssa, koska mitä elämä olisi ilman iloa, ystäviä ja musiikkia? Tanssilattia kutsuu oreja ja tammoja, jotka hirnuen pääsevät viimein pitkän talven jälkeen karsinoistaan tanssilattioiden ja torien sykkeeseen! Lippu salkoon, nyt on rakkauden kesä, Pasi ja Anssi kertovat.

Vuonna 2017 aloittanut duo on julkaissut useita hittejä kuten tuplaplatinarajan ylittäneet Kakkuu järvellä ja Tää on se maa. Lisäksi Pasin ja Anssin musiikkivideot ovat keränneet YouTubessa kymmeniä miljoonia katselukertoja. Vuoden 2018 kesähitiksi valitun Mahtava peräsin ja pulleat purjeet -kappaleen musiikkivideolla on 4,5 miljoonaa katselua ja se oli samana vuonna Suomen katsotuin video.

Lataa promokuvat tästä!

Pasi ja Anssi:
Instagram
Facebook
Spotify
Youtube
warnermusic.com/pasijaanssi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikat:
Sami Rönnlund / Prime Time Music Oy
sami@primetime.fi