22.4.2022
ARTISTILUPAUS SONIA KOSKETTAA UNIIKILLA SOUNDILLAAN

Etenee Recordsin tuore artistikiinnitys Sonia julkaisi tänään kaihoisan Kirjeitäsi-singlen, joka kuljettaa leijailevan kesäromanssin päätepisteeseen.

Kyseessä on uniikilla soundillaan erottautuvan artistilupauksen ensimmäinen julkaisu Etenee Recordsin kautta. Sonia kertoo kappaleen syntyneen eron aiheuttamasta tunnereaktiosta:

– Olin järjestämässä asuntoani uudestaan eron jälkeen ja siivoamassa elämääni uutta alkua varten. Löysin pinon kirjeitä jotka luettuani purskahdin itkuun. Vahva tunnereaktio synnytti Kirjeitäsi-kappaleen ensimmäisen version yhdeltä istumalta. Biisi kertoo leijailevasta kesärakkaudesta, jossa kaksi rakastunutta käy dialogia kaukana toisistaan. Käsittelen biisillä myös turhautumisen tunteita suhteen vaikeudesta ja pettymystä siitä, että toinen ei ole enää vierellä. 

20-vuotias Jyväskylästä ponnistava, sielukkaalla ja hunajaisella lauluäänellään lumoava Sonia säveltää ja sanoittaa kappaleensa itse. Sonian alternatiivisen popin maastossa liikkuvissa kappaleissa voi kuulla vaikutteita niin 070 Shakesta kuin Jordan Rakeista. Vahvan musiikkitaustan omaavalla artistilla on takanaan lukuisia keikkoja rumpalina, mutta sooloartistina ensimmäisiä kappaleita julkaistaan 2022 aikana Etenee Recordsin kautta. Sonia kuultiin feataamassa PME:lle kiinnitetyn Aksimin ja Joosu J:n muodostaman Shakkii duon EP:llä tammikuussa.

Katso lyriikkavideo täältä!

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Max Steffansson

Sonia:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.com/sonia

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com