14.4.2022
MÖKKITIE RECORDSIN ARTISTILUPAUS TOIVONEN JULKAISEE TÄNÄ YÖNÄ UUDEN SINGLEN

Koskettavat lyriikat sekä melankolisen soundin musiikissaan yhdistävä TOIVONEN julkaisee tänä yönä uuden singlen Muuttolaatikot. Kappale sai alkunsa, kun artisti näki elokuvallisen välähdyksen ovessa olevasta nimikyltistä, josta toinen nimi haihtui pois.

-Tajusin eroahdistuspäissäni ihan kuningasidean, että jos en ikinä purkaisi muuttolaatikoita niin oltais ikuisesti yhdessä. Ei ehkä eteenpäin menemisen kannalta paras idea, mut hei, ei sitä ihan järjellä siellä yksiössä patjalla punaisten muuttolaatikoiden keskellä aina ajattele, TOIVONEN kuvailee kappaletta.

TOIVONEN on alun perin Orimattilasta kotoisin oleva, Mökkitie Recordsille sainattu, lahjakas laulaja-lauluntekijä, joka on aiemmin julkaissut singlet Ei satu enääKeilahalli sekä J. Karjalaisen hän. Artisti kirjoittaa ja säveltää kaikki biisinsä itse. Kappaleissa käsitellään omakohtaisia kokemuksia ja rankkojakin aiheita ja niissä kuuluu vaikutteet kotimaisilta yhtyeiltä kuten Eppu Normaalilta sekä Leevi and the Leavingsilta, mutta musiikkiin on ammennettu myös kansainvälisistä rockilmiöistä.

TOIVONEN: 
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.com/toivonen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com