13.4.2022
MOUHOUS PALAA JUURILLEEN – UUSI BIISI PAHEMMAKS ON MENEVÄ KLUBIBÄNGERI

Energisistä keikoistaan tunnettu ja suomiräpin punkbändiksikin tituleerattu Mouhous julkaisee tämän viikon perjantaina 15.4. uuden singlen Pahemmaks. Kuuntele tiiseri tästä. Kappaletta meneväksi klubibängeriksi kuvaileva yhtye on tehnyt biisin yhdessä KIROn kanssa:

Nyt kun maailma on taas auki ja vihdoin päästää kiertämään tahmasia yökerhoja ja kesän festareita ympäri Suomea niin haluttiin julkaista keikkasettiin parin rauhallisemman sinkun jälkeen taas kunnon klubibängeri! Tiedostetaan et jengille (ainakin meille) on ehtiny tässä parin viime vuoden aikana patoutua sellaista eläimellistä juhlimisenergiaa. Kun tää biisi soi volyymit menee automaattisesti täysille – kotibileet muuttuu häätöbileiks, naapurit osaa tuplata biisit, klubeilla tippuu pullot hyllyistä ja maakuntien ’Vin Dieselit’ pitää huolta et koko kylä pysyy hereillä.

Teille, jotka on kauan huudellu sitä ’vanhaa’ Mouhousta bäkkii, nii ehkä tää olis lähimpänä sitä. Mut hevosesta upgreidattu Ferrariin!

Mouhouksen helmikuussa 2020 julkaisema debyyttialbumi I hate Mouhous pysyi Suomen virallisella albumilistalla yhteensä 72 viikkoa, joista 15 viikkoa TOP 10:ssä. Albumi keräsi Mouhoukselle peräti neljä Emma Gaala -ehdokkuutta ja siltä löytyvät muun muassa tuplaplatinaa striimannut jättihitti Äänii sekä platinaa striimanneet Poikien vessa feat. costee ja Frendi.

MonakostaValentinista ja Van Hegenistä koostuva Mouhous on alunperin Jyväskylästä ponnistava kolmihenkinen kokoonpano, jonka juuret ovat rap-musiikissa. Anteeksipyytelemätön ryhmä ei pelkää ottaa vaikutteita myös muista genreistä – yhtyeen musiikissa yhdistyvätkin ajankohtaiset soundit, punk-asenne ja aikuistumisen aiheuttama maailmantuska.

Mouhouksella on käynnissä MOUHOUS IS NOT DEAD -kiertue – katso keikkapäivät täältä.

Lataa promokuvat täältä
Kuvaaja: Lumi Hartikainen

Mouhous:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify
warnermusic.fi/mouhous

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Mikko Varjamo / Live Nation
mikko.varjamo@livenation.fi