12.4.2022
VALOVOIMAISEN PETE PARKKOSEN UUDELLA SINGLELLÄ VANNOTAAN RAKKAUTTA

Pete Parkkonen julkaisee perjantaina 15.4. uuden voimaannuttavan singlen Oon tässä. Singlen ovat säveltäneet Parkkosen kanssa Kalle Lindroth ja Ilkka Wirtanen, joista jälkimmäinen vastaa myös kappaleen tuotannosta.

– Oon tässä on jo neljäs sinkku tulevalta viidenneltä albumiltani. Se on orgaaninen poprockbiisi, joka jatkaa rakkauden ylistystä. En malta odottaa, että pääsen esittämään kappaletta livenä keikoilla, Pete fiilistelee.

Kappaleeseen julkaistaan myös tunnelmallinen lyriikkavideo.

Valovoimainen Parkkonen valmistelee viidettä studioalbumiaan. Tulevan albumin ensimmäinen single, Voimaa ja valoa, vietti vuoden radiolistalla nousten parhaimmillaan sijalle 5 ja on striimannut kultaa. Pete Parkkonen on Idols-kilpailusta startanneella lähes viisitoistavuotisella matkallaan ollut muun muassa ehdolla Emma Gaalassa (Kohta sataa, vuoden musiikkivideo), voittanut sekä Tanssii Tähtien Kanssa että Tähdet, Tähdet -ohjelmat ja julkaissut neljä studioalbumia. Tulevana syksynä Parkkonen nähdään muun muassa Atlantin Yli -TV-ohjelmassa.

Lataa promokuvat täältä
Kuvaaja: Svante Gullichsen

Pete Parkkonen:
Facebook
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Keikat:
Niko Kovasin / Warner Music Live
niko.kovasin@warnermusic.com