8.4.2022
HESAÄIJÄ JULKAISI KESÄISEN HYVÄN MIELEN BIISIN

Hauskoista somevideoistakin tuttu HesaÄijä julkaisi uuden singlen Hyppääppä kyytiin tänään perjantaina. Kappale on hyvän mielen biisi ja sen siivittämänä on helppo kääntää katseet kohti kesää. Singleen on myös tehty näyttävä musiikkivideo.

Maailma tarvii nyt hyvii fiiliksii ja hyvien fiilisten lipunkantajana päätin ottaa asiast taas koppii. Biisi on hyvän tuulinen korvamato, jonka viesti on aika selkee. Pidetää hauskaa yhdes! Kesä tulee ja terassit aukee, joten hyppääppä kyytiin, HesaÄijä kertoo.

Vuonna 2015 ensimmäisen singlen julkaissut HesaÄijä on julkaissut lukuisia hittejä kuten tuplaplatinarajan ylittäneet 7300 päivää (feat. Erika Vikman & Danny) sekä Terassilta lentoon (feat. Mäkki). HesaÄijä tunnetaan myös huikeana somepersoonana. Hänellä on kymmeniä tuhansia seuraajia sekä Instagramissa ja Facebookissa.

Kuuntele biisi ja katso video tästä!

Lataa promokuvat tästä!

Hesaäijä:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.com/hesaaija

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikat:
Sami Rönnlund / Prime Time Music Oy
sami@primetime.fi