1.4.2022
YLI SATA MILJOONAA GLOBAALISTI STRIIMANNUT JENKKI-RÄPPÄRI XAVIER WEEKS MUKANA SUOMI-JULKAISULLA! LEWIZKI FEAT. ARES, AVERAGEKIDLUKE, XAVIER WEEKS – UPTOWN BABY NYT ULKONA

Nuoret kiinnostavat artistit LEWIZKIAres ja Averagekidluke lyöttäytyivät yhteen Young Thugin suojatin, Seattlesta ponnistavan räppärin Xavier Weeksin kanssa ja julkaisivat tänään Babyface/Warnerin kautta yhteissinglen Uptown Baby. Xavier Weeksin toistaiseksi suurin, globaaliksikin ilmiöksi noussut single Team on striimannut yli 71 miljoonaa kertaa, joten yhteistyö suomalaisten artistien kanssa on vailla vertaansa.

Xavier Weeks on syntynyt Texasissa, mutta kasvanut osan lapsuudestaan Suomessa, joten Suomi-kollaboraatio tapahtui luontevasti. Xavier ja suomalais-yhdysvaltalainen Averagekidluke ovat alunperin tutustuneet Instagramin kautta, jonka myötä yhteistyö sai alkunsa. Kappaleen tuotannosta vastaavat EvertimeGoodJobLarry ja Smo. Kappale yhdistelee mielenkiintoisesti suomen ja englannin kieltä ja sen tyylikäs, kansainvälinen tuotanto koukuttaa. 

Kuuntele Uptown Baby täältä!

Parikymppiset LEWIZKI, Ares ja Averagekidluke ovat nousevia melodisia räppäreitä, jotka ovat kukin tahoillaan nousseet Suomessa genren tämän hetken kiinnostavimmiksi tekijöiksi. 

Lataa promokuva täältä!

Seuraa artisteja somessa:
LEWIZKI
Ares
Averagekidluke
Xavier Weeks

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com