1.4.2022
RED HOT CHILI PEPPERSIN KAUAN ODOTETTU STUDIOALBUMI UNLIMITED LOVE ON NYT JULKAISTU

Los Angelesista kotoisin olevan Red Hot Chili Peppersin 12. studioalbumi Unlimited Love on vihdoin julkaistu! Albumin yhteydessä julkaistiin Malia Jamesin ohjaama musiikkivideo kappaleeseen These Are the Ways. Musiikkivideon näet tästä.

Albumin avausbiisi ja single Black Summer on saavuttanut yli 25 miljoonaa striimiä Spotifyssa ja kerännyt 25 miljoonaa katselua musiikkivideolleen YouTubessa.

Red Hot Chili Peppers on juhlinut tulevaa Unlimited Love -albumia lukuisilla ikimuistoisilla hetkillä. Bändi sai eilen tähden Hollywoodin Walk of Famelle, mikä kirjaimellisesti loi heille paikan kotikaupunkinsa kaduilla kivenheiton päässä Amoeba Recordsista ja sulki samalla Hollywood Boulevardin. Seremoniassa puhuivat muun muassa George Clintonin ja Woody Harrelsonin kaltaiset ystävät. Bändi paljasti myös oman SiriusXM-kanavansa (Whole Lotta Red Hot – kanava 315). Basisti Flea piipahti Marc Maronin WTF with Marc Maron -podcastissa laaja-alaisessa ja kiehtovassa haastattelussa, jonka voi kuunnella täältä. Bändi nauhoitti myös neljä jaksoa tuottaja Rick Rubinin Broken Record -podcastiin. Lisäksi he tulevat esiintymään myöhemmin tänään The Tonight Show Starring Jimmy Fallonissa että Jimmy Kimmel Livessä.

Bändi lähtee tulevana kesänä myös kiertueelle, ja vierailevina artisteina kiertueella nähdään päivästä riippuen Anderson.Paak & The Free Nationals, A$AP Rocky, Beck, HAIM, King Princess, St. Vincent, The Strokes ja Thundercat. Lisätiedot kiertueesta löytyvät täältä.

Red Hot Chili Peppers on yksi maailman eniten kuunnelluista rockbändeistä. Bändi on perustettu vuonna 1983 Los Angelesissa, ja siihen kuuluvat Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith ja John Frusciante. Rolling Stone nosti yhtyeen albumit Blood Sugar Sex Magik, Californication ja By the Way 500 Parasta albumia kautta aikojen -listauksessa. Bändi on päässyt vuonna 2012 Rock and Roll Hall of Famelle, voittanut kuusi Grammya, myynyt 80 miljoonaa albumia ja heidän YouTube -videoita on katsottu yli viisi miljardia kertaa. Red Hot Chili Peppers on soittanut maailman suurimmilla stadioneilla ja esiintynyt pääesiintyjänä niin Coachellassa kuin Roskildessakin.

Albumin kappalelista:
1.Black Summer
2.Here Ever After
3.Aquatic Mouth Dance
4.Not The One
5.Poster Child
6.The Great Apes
7.It’s Only Natural
8.She’s A Lover
9.These Are The Ways
10.Whatchu Thinkin’
11.Bastards of Light
12.White Braids & Pillow Chair
13.One Way Traffic
14.Veronica
15.Let ‘Em Cry
16.The Heavy Wing
17.Tangelo

Red Hot Chili Peppers:
Facebook
Instagram
Spotify
TikTok
YouTube

Lataa promokuvat tästä!

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com