24.3.2022
LIZZO KERTOI TULEVASTA SINGLESTÄÄN JAMES CORDENIN KESKUSTELUOHJELMASSA!

Supertähti ja kolminkertainen GRAMMY-voittaja Lizzo kertoi tulevasta singlestään About Damn Time James Cordenin suositussa The Late Late Show with James Corden -ohjelmassa! Tuleva single julkaistaan 14. huhtikuuta. Haastattelun ja pienen maistiaisen kappaleesta voi nähdä tästä.

Lizzo on myös ilmoittanut, että hän on mukana Saturday Night Live -ohjelmassa, jossa hän esiintyy sekä juontajana että musiikillisena vieraana 16. huhtikuuta. Hänen Amazon Prime show Watch Out For The Big Grrrls on määrä ilmestyä perjantaina 25. maaliskuuta. Monimuotoisuuteen keskittyvässä tosi-tv-ohjelmassa korostuu Lizzon tunteellinen etsintä hänen seuraavan taustatanssijansa löytämiseksi; trailerin voi katsoa tästä.

Lizzolla on tähän mennessä yli 6 miljardia maailmanlaajuista striimausta ja Yhdysvalloissa platinaa myynyt debyyttialbumi. Lizzo julkaisi debyyttialbuminsa CUZ I LOVE YOU 19. huhtikuuta 2019, ja se debytoi Billboard 200 -albumilistan sijalla 6 ja vietti 24 peräkkäistä viikkoa listan Top 10:ssä. Truth Hurts:ista tuli myös historian pisimpään kyseisellä listalla ollut naispuolisen rap-sooloartistin kappale, sen viettäessä seitsemän viikkoa listan ykkössijalla. Lizzon kappaleet Good As Hell ja Truth Hurts ovat molemmat striimanneet Suomessa kultaa!

CUZ I LOVE YOU -levyn julkaisun jälkeen Lizzo on nimetty sekä TIME Magazinen että Entertainment Weeklyn ’Vuoden 2019 viihdyttäjäksi’, ja lisäksi hän on ollut Rolling Stonen, PEOPLEn, Varietyn, Billboardin GRAMMY Preview Issue -julkaisun, brittiläisen Voguen, ELLE:n Women In Music Issue -julkaisun ja monien muiden kansien koristajana. Lisäksi Lizzo aloitti vuoden 2020 näyttävällä avajaisesityksellä 62. vuotuisessa GRAMMY Awards -gaalassa ja otti kolme suurta voittoa sen lisäksi, että hän oli eniten ehdolla oleva artisti kyseisenä vuonna!

Lizzo somessa:
Instagram
Facebook
Spotify
YouTube
Artistisivu

Lataa promokuva tästä!

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
Tuovi.hamalainen@warnermusic.com