24.3.2022
KOTIMAINEN THE SECOND LEVEL NOSTALGISOI JULKAISEMALLA UUDEN VERSION HOOBASTANKIN 2000-LUVUN JÄTTIHITISTÄ THE REASON

Hittikoneeksi kehittyvä tuottaja The Second Level lyöttäytyi yhteen yhdysvaltalaisen Hoobastankin kanssa ja julkaisee huomenna uuden version yhtyeen legendaarisesta The Reason -singlestä. The Second Level herättää kappaleen henkiin yhdistäen alkuperäisen version utuisen tunnelman moderniin slap house -biittiin. Uusi The Reason on niin nousevan DJ:n taidonnäyte kuin osoitus alkuperäisen kappaleen kuolemattomuudesta. Kappale julkaistaan yhteistyössä maailman johtavan elektronisen musiikin levy-yhtiön Spinnin’ recordsin kanssa ja sen tuotannon takana ovat The Second Levelin lisäksi themeisterwashere ja Tuomas Vuorinen.

– The Reason on täydellinen esimerkki siitä, mitä voidaan saavuttaa määrätietoisuudella ja tiimipelaamisella. Olimme tiimin kanssa pitkään suunnitelleet tanssiremixin tekemistä vanhasta klassikosta, mutta täydellinen biisi vielä puuttui. Niko (themeisterwashere) oli tutustunut Hoobastankin jäseniin Yhdysvalloissa, ja pikkuhiljaa palaset loksahtivat paikoilleen. Lopputuloksen kruunaa yhteistyö Spinnin’ Recordsin kanssa. Tää biisi tuntuu mulle erityisen tärkeältä ja oon todella fiiliksissä, että tää saadaan vihdoin julkaistua, The Second Level kuvailee kappaleen syntyä.

The Second Level, eli Daniel Helenius, liittyi Warner Music Finlandin edustustoon vuonna 2020 ja on yksi Suomen mielenkiintoisimmista vientiartisteista. Jo yli 10 miljoonaa globaalia striimiä kerännyt artisti on lämmitellyt David Guettaa festareilla Eestissä sekä vetänyt Helsingin Weekend Festivalin lopetuskeikan päälavalla 30 000 ihmisen edessä. The Second Level on noususuhdanteisen uransa aikana tehnyt yhteistyötä Euroopan tanssimusiikkikentän konkareiden, kuten Tungevaagin kanssa. DJ solmi viime vuonna management-sopimuksen hollantilaisen Mickster Managementin (mm. Lucas & Steve) kanssa.

Vuonna 1994 Kaliforniassa perustettu Hoobastank on lähes 30-vuotisen uransa aikana kerännyt yli 3 miljardia striimiä ja katselukertaa maailmanlaajuisesti ja ollut ehdolla Grammy-gaalassa. Moniplatinayhtye viettää tänä vuonna ensimmäisen albuminsa 20-vuotisjuhlaa. Yhtyeen ylivoimaisesti tunnetuin kappale on The Reason vuonna 2003 julkaistulta samannimiseltä albumilta. Kestosuosikilla on yli 600 miljoonaa striimiä huolimatta siitä, että kappale on julkaistu ennen digitaalisten striimauspalveluiden tuloa.

Kappaleeseen julkaistaan huomenna musiikkivideo Spinnin’ Recordsin valtavalla YouTube-kanavalla. Videon on kuvannut Christiaan Compaan Kroatiassa.

Lataa pressikuvat tästä!
Kuvaaja: Marek Sabogal

Kuuntele kappale tästä!

The Second Level:
Instagram
Facebook
Spotify 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Promotion Manager
Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com