17.3.2022
SUOMEEN SAAPUVA SUPERTÄHTI ED SHEERAN RIKKOO JÄLLEEN ENNÄTYKSIÄ!

Ed Sheeran on saavuttanut useita merkkipaaluja alkuvuodesta! Artistin Shivers-kappale palkittiin helmikuussa Kuukauden radiobiisiksi RadioMedian toimesta. Kuukauden radiobiisi -palkinnon saa kuukausittain eniten suomalaisia tavoittanut radiokappale – Shivers saavutti 14,7 miljoonaa kuuntelijaa. Viime vuonna Kuukauden radiobiisiksi palkittiin kahdesti Ed Sheeranin toinen hittikappale Bad Habits. Se oli samalla myös ensimmäinen ulkomaalaisen artistin esittämä kappale, jolle myönnettiin Kuukauden radiobiisi -palkinto vuoden 2019 jälkeen. Sheeran on myös ainoa kansainvälinen artisti, joka on saanut Suomessa kolme Kuukauden radiobiisi -palkintoa. Kappaleet ovat myös striimanneet Suomessa erinomaisesti – Shivers on striimannut platinaa ja Bad Habits on striimannut tuplaplatinaa!

Ed Sheeran on tällä hetkellä Spotifyssa maailman kuunnelluin artisti yli 78 miljoonalla kuukausittaisella kuuntelijalla. Artisti onkin ollut aktiivinen musiikin julkaisun saralla; = (’Equals’) -albumi julkaistiin lokakuun lopussa. Lisäksi hän julkaisi yhdessä Elton Johnin kanssa jouluisen kappaleen Merry Christmas, ja Taylor Switftin kanssa kauniin dueton The Joker And The Queen. Hän on myös mukana muun muassa Camila Cabellon kappaleella Bam Bam, joka julkaistiin tämän kuun alussa, sekä Fireboy DML:n kappaleella Peru.

Artisti tullaan näkemään tulevana kesänä Helsingissä, kun supertähden Euroopan-kiertue, joka kantaa nimeä + – = ÷ x Tour (The Mathematics Tour), rantautuu elokuussa Helsingin Olympiastadionille, jolloin Sheeran nousee lavalle lauantaina 20.8. ja sunnuntaina 21.8.

Tämän vuoden Brit Awardseissa vuoden biisinkirjoittajana palkittu Ed Sheeran on kiistatta yksi aikakautemme merkittävimmistä artisteista. Useita ennätyksiä Suomessa rikkonut supertähti esiintyi Malmin lentokentällä heinäkuussa 2019, ja hän keräsi yli 100 000 suomalaista katsojaa peräkkäisinä päivinä. Tämä on enemmän, mihin yksikään artisti tai yhtye on Suomessa koskaan aikaisemmin pystynyt. Lisäksi Sheeranin viisi vuotta sitten julkaistu ÷ (’Divide’) albumi ylitti juuri striimeillään rajan, joka oikeuttaa Suomessa viisinkertaiseen platinaan!

Ed Sheeran somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube
Artistisivu

Lataa promokuva tästä!

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
Tuovi.hamalainen@warnermusic.com