17.3.2022
LUKUISISTA HITTIBIISEISTÄÄN TUNNETTU STIG JULKAISEE TÄNÄ YÖNÄ UUDEN SINGLEN

Lukuisia kulta- ja platinasinglejä vuosien varrella julkaissut STIG julkaisee tänä yönä uuden singlen Isomunanen mies. Kappaleella on kuultavissa vaikutteita muun muassa legendaarisesta Leevi and the Leavings –yhtyeestä. STIG on sanoittanut ja säveltänyt kappaleen yhdessä Kaisa Korhosen ja Janne Huttusen kanssa.

– Biisi kertoo siitä, että kaikilla meillä on oma taakkamme. Siitä huolimatta voi koittaa auttaa muita ja jakaa hyvää fiilistä ympärilleen, STIG kuvailee kappaletta.

STIG ihastutti syksyllä 2020 suositussa Vain Elämää -ohjelmassa. Kauden aikana kuultiin toinen toistaan upeampia versiota kappaleista, mutta yhdeksi kauden ehdottomista hiteistä nousi STIG:in versio Arja Korisevan legendaarisesta Kuningaskobra –biisistä. Pian platinaa striimannut kappale nousi suoraan julkaisustaan Spotify top50 -listan kärkeen, jossa se pysytteli ensimmäisellä sijalla useita päiviä. STIG on tarjonnut suomalaisille useita kestohittejä, kuten esimerkiksi Roy OrbisonPuumaa mä metsästän ja Original gigolo (feat. Teflon Brothers).

STIG:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/stig

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com