16.3.2022
COSTEE JULKAISEE PERJANTAINA RIIPAISEVAN UUDEN SINGLEN ÄLÄ PYYDÄ MUA TAKAS ENÄÄ

Lahjakas laulaja-lauluntekijä costee julkaisee perjantaina 18. maaliskuuta uuden singlen Älä pyydä mua takas enää. Kappale on tehty tutulla tiimillä yhdessä Heviteemun ja Mikko Tiaisen kanssa. costee viimeistelee odotettua kolmatta albumiaan, joka julkaistaan tänä vuonna:

”Ollaan löydetty Nuuksiosta tosi kiva Airbnb-mökki missä käydään usein tekemässä biisejä. Seuraavan levyn todella moni biisi on syntyny siellä – en tiiä mikä siinä paikassa on, mutta joku siellä sytyttää. ’Älä pyydä mua takas enää’ tehtiin tokan reissun ekana iltana mun broidin Mikko Tiaisen ja Heviteemun kans. Vaikka tän teksti on pitkälti mun omaa tarinaa ja fiiliksii ni ehkä joku muukin löytää tästä tarttumapintaa.”

Platinaa striimannut debyyttialbumi Ehkä joskus tää viel naurattaa julkaistiin toukokuussa 2019. Se pysyi yhteensä 71 viikkoa Suomen virallisella albumilistalla. Toinen albumi Kaikki loppuu aina ilmestyi syksyllä 2020 ja on rikkonut kultarajan striimaamalla yli 15 miljoonaa kertaa. costeen tummanpuhuvaa, rosoista ja pop-koukuilla täytettyä äänimaailmaa tukevia videoita on katsottu Youtubessa huikeat 5 miljoonaa kertaa.

Emma-ehdokkuuksillakin huomioidulla artistilla on aktiivinen fanijoukko, joka on innostunut ottamaan lukuisia tatuointeja hänen lyriikoistaan ja kappaleiden nimistä. Koko ikänsä musiikkia harrastanut laulaja-lauluntekijä on vakuuttava ja energinen live-esiintyjä, joka ei jätä yleisöä kylmäksi. costeella on käynnissä kevään keikkakiertue ja hän esiintyy Helsingin Korjaamolla lauantaina 9. huhtikuuta. Katso kaikki keikat täältä.

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Vihtori Valkama

costee
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/costee

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Management:
Nino Lintermo / Bad Habit Management
nino@badhabit.fi