11.3.2022
VESTA KOSKETTAA VAHVATEEMAISELLA KAKKOSALBUMILLAAN – ODOTETTU USKON TULEVAAN ON NYT JULKAISTU

Kriitikoiden ylistämä, debyyttialbumillaan Vuoden tulokas –Emman voittanut Vesta julkaisi tänään 11.3. odotetun kakkosalbuminsa Uskon tulevaan. Kolmentoista kappaleen toiveikas, mutta samaa aikaa varsin riipaiseva kokonaisuus sisältää Vestan kirjoittamia tarinoita ja tunteita elämästä. Albumin fokusbiisi on koskettava ja kantaaottava Kaikki muuttuu, jolla feattaa ala- ja yläasteikäisistä koostuva kokoonpano Biolapset. Kolmentoista kappaleen albumilta löytyy myös muun muassa aiemmin julkaistut singlet ValonsäteetEi yksin tarvii uskaltaaPeriodi ja tälläkin hetkellä Spotifyn top50 –listalla keikkuva Juttele mulle. Albumin tuotannosta vastaavat Vestan lisäksi Matti Ahopelto ja Atso Soivio.

”Uskon tulevaan jatkaa ensimmäisellä albumilla annettua lupausta ”mulla on antaa ainoastaan lohtulauseita”. Levyn teemoja ovat ystävyys, hetkellisyys, ihmisen voimien rajallisuus, itserakkaus- sekä inho, ilmastonmuutos, mielenterveys sekä kaikesta huolimatta, järkkymätön usko parempaan huomiseen, usko tulevaan”, Vesta kertoo albumistaan.

Kuuntele Uskon tulevaan täältä.

Albumin biisilista kokonaisuudessaan:

1. Saavun kyllä
2. Kotiosoite
3. Kesäwau
4. Vähän aikaa
5. Ei kestä
6. Periodi
7. Valonsäteet
8. Coolrnb
9. Opin ja pois opin
10. Juttele mulle
11. Uskon tulevaan
12. Kaikki muutuu feat. Biolapset
13. Ei yksin tarvii uskaltaa

Vestan kehuttu platinaa myynyt debyyttialbumi Lohtulauseita julkaistiin maaliskuussa 2018 ja se nousi aikanaan suoraan Suomen albumilistan ykköseksi. Albumin kappaleista Ota varovasti on striimannut yli 10 miljoonaa ja Sun katuTurvallista sotaa sekä Lohtulauseita ovat striimanneet platinaa ja kultaa. Omaleimaisesta, sielukkaasta popmusiikistaan tunnettu Vesta lähtee uuden Uskon tulevaan -albuminsa tiimoilta laajalle kevätikiertueelle. Katso kaikki keikkapäivät ja -paikat alta.

Uskon tulevaan -kiertue 2022:

11.3.2022 Joensuu, Kerubi
12.3.2022 Jyväskylä, Lutakko
18.3.2022 Lahti, Finlandia-klubi
25.3.2022 Oulu, 45 Special
26.3.2022 Seinäjoki, Rytmikorjaamo
08.04.2022 Turku, Teatro / Logomo
09.04.2022 Tampere, Klubi
22.04.2022 Kuopio, Sawohouse Underground
23.04.2022 Helsinki Tavastia

Lataa uudet promokuva täältä!
Kuvaaja: Andre Pozusis

Seuraa Vestaa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Rauha Kyyrö / Fullsteam
rauha@fullsteam.fi