8.3.2022
MEGAN THEE STALLION JA DUA LIPA JULKAISEVAT UUDEN KAPPALEEN PERJANTAINA

Supertähdet Megan Thee Stallion ja Dua Lipa kertoivat tulevasta yhteiskappaleestaan Sweetest Pie! Kappale julkaistaan tulevana perjantaina 11. maaliskuuta. Megan Thee Stallion tiisasi kappaletta Instagram-postauksella, jossa oli kakkuja, joita koristi kummankin artistin kasvot. Maanantaina kappaleelle saatiin virallinen vahvistus artistien sosiaalisesta mediasta, kun Megan Thee Stallion paljasti singlen kannen.

Sweetest Pie on ensimmäinen kappale Dua Lipalta sitten viime elokuussa julkaistun Cold Heart –kappaleen, joka tehtiin yhdessä Elton Johnin kanssa. Dua Lipa on tällä hetkellä Pohjois-Amerikassa Future Nostalgia kiertueella, jolla hän on päässyt esittämään Suomessakin tuplaplatinaa saavuttaneen Future Nostalgia -albumin hittejä, kuten Don’t Start NowPhysical ja Levitating. Lisäksi osalla faneista on mahdollisuus kuulla tuleva kappale livenä, kun Megan Thee Stallion tulee esiintymään Dua Lipan kiertueella Denverissä, Tulsassa ja Phoenixissa.

Houstonista kotoisin oleva räppäri Megan Thee Stallionin suurimpia hittejä ovat SavageBody ja yhdessä Cardi B:n kanssa julkaistu WAP. Artisti on myös kiinnitetty tulevalle kesälle esiintymään Ruisrock-festivaalille sunnuntaina 10. heinäkuuta. Megan Thee Stallionin ura alkoi vuonna 2016 ja hän on tehnyt yhteistyötä useiden artistien, kuten DaBabyYoung Thug ja Beyonce, kanssa.

Kolminkertainen Grammy-voittaja Dua Lipa on maailman kuunnelluin naisartisti Spotifyssa, ja hänen musiikkiaan on striimattu globaalisti tähän mennessä uskomattomat 28 miljardia kertaa! Dua Lipan Future Nostalgia -kiertue rantautuu 23. kesäkuuta Suomeen.

Lataa promokuva tästä!

Megan Thee Stallion somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube

Dua Lipa somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
Tuovi.hamalainen@warnermusic.com