4.3.2022
PASI JA ANSSI TUOVAT UUDELLA SINGLELLÄÄN RAKENNUSTYÖMAAN TANSSILATTIOILLE

Bilekansan suosikkiduo Pasi ja Anssi julkaisi tänään perjantaina uuden singlen Bambina (WTF). Lukuisia hittejä julkaissut kaksikko tuo uudella kappaleellaan rakennustyömaan betonit tanssilattialle.

Bambina on raksabiisi, joka toimii työmaalta tanssilattialle! Viikonlopun tuoksuinen jyrä lanaa sementit yökerhoihin ja lisää tarttumapintaa tarjoilee vauhdikas raksa-aiheinen musiikkivideo. Musiikkivideolla nähdään, miten pärjäämme raksamiehinä. Lisäjännitystä tuo hurja työnjohtaja Bambina, joka ei päästänyt meitä helpolla, Pasi ja Anssi kertovat.

Vuonna 2017 aloittanut duo on julkaissut useita hittejä kuten tuplaplatinarajan ylittäneet Kakkuu järvellä ja Tää on se maa. Lisäksi Pasin ja Anssin musiikkivideot ovat keränneet YouTubessa kymmeniä miljoonia katselukertoja. Vuoden 2018 kesähitiksi valitun Mahtava peräsin ja pulleat purjeet -kappaleen musiikkivideolla on 4,5 miljoonaa katselua ja se oli samana vuonna Suomen katsotuin video.

Kuuntele biisi tästä!

Katso musavideo täältä!

Lataa promokuvat täältä!

Pasi ja Anssi:
Facebook
Instagram
Youtube
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikat:
Sami Rönnlund / Prime Time Music Oy
sami@primetime.fi