2.3.2022
ANTTI TUISKU PALAA JUURILLEEN UUDELLA KOSKETTAVALLA KOTI-SINGLELLÄÄN

Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku palaa musiikillisille juurilleen perjantaina 4. maaliskuuta julkaistavalla Koti-singlellään. Samaistuttava ja koskettava kappale kertoo nimensä mukaisesti siitä, mistä kodin tunne oikeasti syntyy.

-Halusimme kirjoittaa universaalin rakkauslaulun siitä miten paras paikka maailmassa on aina sen rakkaimman ihmisen luona. Tämän tyylistä kappaletta minulta ei ole tullut pitkään aikaan, Antti Tuisku sanoo.

Laulun kirjoittajatiimissä on ollut Antin ja hänen luottotekijöidensä Jurekin ja Kalle Lindrothin lisäksi Kaisa Korhonen. Kappaleen tuotannosta vastaavat JUREK ja NORATURI.

Antti keikkailee maalis-huhtikuussa ahkerasti eri puolilla Suomea. Keikkalistauksen voit katsoa täältä!

Lisäksi hänen kauan odotetuista ja taatusti spektaakkelimaisista Bailantai-konserteistaan päästään nauttimaan 9. ja 10. syyskuuta Helsingin Olympiastadionilla. Konsertteihin on vielä saatavilla rajoitetusti lippuja. Liput voi ostaa täältä!

Antti Tuisku somessa: 
Instagram
Facebook
TikTok
www.warnermusic.com/antti-tuisku

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland / Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Warner Music Live / Jake Hannula
jake.hannula@warnermusic.com