25.2.2022
J. KARJALAISEN HARTWALL ARENAN KONSERTTI SIIRRETÄÄN HELSINGIN JÄÄHALLIIN

J. Karjalaisen 1.4. Hartwall Arenan konsertti tullaan siirtämään uuteen konserttipaikkaan. Konsertti järjestetään 1.4. Helsingin Jäähallissa. Konsertin virallinen lipunvälittäjä tulee olemaan yhteydessä jo lipun ostaneisiin lippukäytäntöjen osalta. Konsertti on loppuunmyyty.

J. Karjalainen – LOPPUUNMYYTY
Helsingin Jäähalli
Pe 1.4.2022
Ovet klo 18.00, konsertti klo 20.00

J. Karjalainen julkaisee uuden Soulavaris-nimisen albumin myös samana päivänä kuin järjestetään Jäähallin konsertti.

Levytysuransa vuonna 1981 aloittanut J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia, lauluntekijöitä ja oman tiensä kulkijoita. Hänen laulunsa kuten Kolme cowboyta, Ankkurinappi, Doris, Sekaisin, Hän, Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään, Telepatiaa, Villejä lupiineja, Missä se Väinö on?, Mennyt mies, Stindepinde, Sirkka Lautamies ja monet muut ovat kiinteä osa suomalaista äänimaisemaa. J. Karjalaisen edellinen albumi, syksyllä 2018 ilmestynyt Sä kuljetat mua nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle 1.

Lataa promokuva tästä
Kuvaaja: Tero Ahonen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Ramona Forsström / Warner Music Finland
ramona.forsstrom@warnermusic.com

Konsertin promoottori:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com