18.2.2022
ANI JA NELLI MATULA HAAVEILEVAT HÄISTÄ LAS VEGASISSA UUDELLA KAPPALEELLA!

Nouseva pop-tähti, lahjakkaana biisintekijänäkin tunnettu ANI yhdistää voimansa hurmaavan ja upeaäänisen Nelli Matulan kanssa uudella singlellään Vegasissa naimisiin. Kappale kertoo palavasta ihastuksesta, jossa haaveillaan siitä, että saisi toisen omakseen ja voisi lentää samantien Las Vegasiin naimisiin. Kappaleen on tuottanut ANIn luottotuottaja Aleksanteri Hulkko.

“Kun tuntuu että juttu jonkun ihanan ihmisen kaa ei syystä tai toisesta etene säätämistä pidemmälle, tekis joskus mieli vaan pyytää sitä naimisiin ja lopettaa säätö. Ehkä karata sen kanssa toiselle puolelle planeettaa. Vegasissa naimisiin kertoo siitä epätoivoisesta tunteesta, kun voisi vaan ottaa sen tyypin sun mukaan, lentää Vegasiin ja hommata Elvis-imitaattorin vihkimään teidät. Kun tehtiin tätä biisiä mun tuottajan Aleksanteri Hulkon kanssa, tästä alkoi koko ajan enemmän ja enemmän huokumaan jonkinlainen moderni popstara -energia, ja siks tuntui itsestäänselvältä kruunata se pyytämällä biisille mukaan mun ystävä Nelli Matula, joka on nuoren suomalaisen pop-sukupolven ehdottomia kärkinimiä. Onneks pyysin”, ANI kertoo.

Kappaleelle on julkaistu myös ihastumisen tunnetta hehkuva musiikkivideo. Videon on ohjannut mm. Erika Vikmannin Syntisten pöytä -videon takaa löytyvä Jirina. Katso musiikkivideo täältä!

ANI on aikaisemmin ollut mukana kirjoittamassa Nellin kappaleita, joten yhteisbiisi näiltä kahdelta tuntuu luontevalta. Karismaattinen ANI valittiin vuoden 2021 YleX Läpimurtoartistiksi ja hän on julkaissut mm. Valosta tehtyMul on kaikki (feat. william ja MELO) ja Tyttö sä oot tähti -singlet. ANI tuli myös laajemmin radioyleisölle tutuksi viime vuonna featattuaan Evelinan Me ei kuuluta toisillemme -jättihitillä, jonka striimit lähentelevät tällä hetkellä platinarajaa ja joka oli viime syksynä korkeimmillaan radiolistan sijalla 15. Oman musiikkinsa ohella ANI on kirjoittanut kappaleita myös mm. ABREUllePihlajalle ja Isac Elliotille.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Jirina

Seuraa ANIa somessa:
Instagram
Tiktok
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Niko Kovasin / Warner Music Live
niko.kovasin@warnermusic.com

Arsalan Azizi / Warner Music Live
arsalan.azizi@warnermusic.com