18.2.2022
2NEN LYÖ PELIN LUKKOON UUDELLA SINGLELLÄÄN ABLOY

Mielenkiintoinen rap-tulokas 2nen julkaisi tänään toisen singlensä Abloy. Itsevarmuutta huokuvan kappaleen ovat tuottaneet OTAVA ja GoodJobLarryAbloy lyö pelin lukkoon viimeisenä singlenä ennen 2sen kakkosalbumia.

Abloy kertoo mun mielentilasta ja arvoista. Kaikkea ei saa hetkessä, ja asioiden saavuttaminen vaatii omistautumista. Kun haluaa olla lajissaan paras, sille antaa kaikkensa. Vuosia sitten käyttämättä jäänyt Abloy-demo heräsi uudestaan henkiin, kun Otavan tekemien torvien päälle rakennettiin kertosäkeen melodia. Verset kirjoitin työaamuna bussin ratissa, ja viimeiset viilaukset rumpuihin teki GoodJobLarry. Toivon että jengi saa biisistä saman motivoituneen fiiliksen, kuin mulla on, 2nen kuvailee biisiä.

Viime vuonna Jare Tiihosen perustamalle Liiga Musicille sainattu 2nen julkaisi viime syksynä kaksoissinglen MVP ja Mullassa feat. Rekami. 2nen on suvereeni sanailija, joka maalailee kuvia lyriikoissaan todella vaivattomalla ja mielenkiintoisella tavalla

Kuuntele Abloy tästä.

Lataa promokuvat täältä.
Kuvaaja: Julian Riikonen

2nen somessa:
Spotify 
Instagram

Liiga Music:
Instagram
YouTube

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
Emma.hynna@warnermusic.com