11.2.2022
PORILAINEN RAP DUO M//O JULKAISI ENERGISEN KAKKOSSINGLEN MACBOOK

Nouseva rap-duo M//O (lausutaan äm-oo) julkaisi tänään toisen singlensä Macbook. Porista lähtöisin oleva duo tarjoaa uudella sinkullaan kuulijalle vauhdikasta flow’ta tiukalla biitillä. Kappaleen ovat tuottaneet Pablo ja Hussa.

– Tää biisi syntyi todella helposti: haettiin inspiraatiota uudelle sinkulle ja silmään osui pöydällä tönöttävä Macbook – siinähän se sitten oli. Koko biisi on kirjoitettu käyttäen Macbookia vertauskuvana, koska meidän macbookista löytyy jotain, mitä muila ei oo, duo kertoo.

M//O, eli Mirac ja Osku, tapasivat muutama vuosi sitten, bondasivat, ja kuin sattuman kautta päätyivät samalle luokalle. Yhteinen into musiikkiin löytyi, ja duo päätti laittaa EP:n kasaan ja ottaa yhteyttä musiikkialan avainhenkilöihin. Nyt 19-vuotiailla kundeilla on yli 150 000 striimiä kerännyt EP sekä levytyssopimus Manage Me Recordsin kanssa, joka toimii yhteistyössä Warner Music Finlandin kanssa.

M//O panostaa musiikin lisäksi visuaalisuuteen ja näkevät itsensä tulevaisuudessa Blockfestien päälavalla.

Kuuntele Macbook tästä.

Lataa promokuvat täältä.
Kuvaaja: Niko Hirvimäki

M//O somessa:
Spotify
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com

Manage Me Records:
Tina Jukarainen
tina@manageme.fi