11.2.2022
PAMELAN UUDELLA SINGLELLÄ KATKEAA SELKÄRANKA

Mouhouksessakin vaikuttavan Valentinin ja myös Jyväskylälähtöisen KR!M:n muodostama PAMELA julkaisi tänään uuden singlen Selkäranka. Kuuntele kappale tästä. Duo potkaisi oven auki viime vuonna kolme kappaletta sisältäneellä maxi-singlellään, joka toi takaisin 2000-luvun alun pop-punk-soundin. Tänään julkaistu uusi kappale on moderni pop-biisi, jonka aihe pyörii itsensä huijaamisen ympärillä. PAMELA on tehnyt Selkärangan yhdessä Jere Saharisen ja Mikko Tiaisen kanssa:

”Tää biisi syntyi jotenkin vaan itestään. Oltiin juhlien jälkeisenä päivänä vähän väsyneinä Jeren ja Mikon kanssa Mikon kämpillä. Neljän tunnin ajan koettiin yhdessä onnistumisia, epäonnistumisia, kiukuteltiin ja naurettiin ja sit meil oliki biisi hyvin pitkälti kasassa. Aihe pyörii itsensä huijaamisen ympärillä – ehkä monelle tuttu uuden vuoden lupausten jälkeen. Liian usein yritetään tehdä muutoksia elämään kunnes palataan taas pettyneinä takas lähtöpisteeseen. Vedettiin eka keikka syksyllä Jyväskylässä ja oli mahtavaa nähdä miten jengi laulo tätä meidän messissä!”

PAMELA on suomeksi laulava duo, joka ei jumiudu genrerajoihin ja se näkyy myös isosti heidän musiikissaan. Puhuttaessa PAMELAn biisien synnystä ja dynamiikasta, suunta on selvä: kaikki tehdään yhdessä. Kaksikon biisit syntyvät omakohtaisista tarinoista ja kappaleissa korostuu kontrasti yhtyeen laulaessa ”rumia rakkaustarinoita kauniilla melodioilla”.

Lataa promokuvat tästä.
Kuvaaja: Lumi Hartikainen

PAMELA:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/pamela

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com