9.2.2022
ED SHEERAN JA TAYLOR SWIFT JULKAISEVAT YHTEISKAPPALEEN TULEVANA PERJANTAINA!

Supertähdet Ed Sheeran ja Taylor Swift julkaisevat tulevana perjantaina, 11. helmikuuta, dueton Ed Sheeranin kappaleesta The Joker And The Queen! Kappaleen alkuperäinen versio löytyy Sheeranin viime lokakuussa julkaistulta, jo platinaa Suomessa striimanneelta, = (’Equals’) -albumilta.

Artistien fanit ovat odottaneet tähtikaksikon yhteistyötä jo pitkään, koska heistä on ilmestynyt yhteiskuvia sosiaaliseen mediaan aika ajoin. Sheeran jakoi Instagram-tilillään kuvan pelikortista, jossa oli jokeri sekä kuningatar, jolloin kommenteissa arvailtiinkin juuri Swiftiä kappaleen toiseksi osapuoleksi. Aiemmin Sheeran on esiintynyt kolmella Swiftin kappaleella, jotka ovat Everything Has ChangedEnd Game ja Run.

Ed Sheeran kiinnostaa suomalaisyleisöä, ja supertähti onkin napannut vuoden sisällä kolme virallisen radiolistan ykkössijaa kappaleilla Bad Habits, Merry Christmas ja Shivers. Lisäksi = (’Equals’) -albumin kappaleista Bad Habits on striimannut Suomessa tuplaplatinaa ja Shivers platinaa!

Tulevana kesänä Helsingin Olympiastadion tulee täyttymään Ed Sheeranin faneista, kun artistin Euroopan-kiertue, joka kantaa nimeä + – = ÷ x Tour (The Mathematics Tour), rantautuu Suomeen ensi vuoden elokuussa, jolloin Sheeran nousee lavalle lauantaina 20.8. ja sunnuntaina 21.8. Ed Sheeranin levy-yhtiön Gingerbread Man Recordsin ensimmäinen kiinnitys Maisie Peters on varmistunut lämppäriksi Helsingin keikoille. Liput keikoille voi ostaa tästä.

Eilen (9.2.) Brit Awardseissa vuoden biisinkirjoittajana palkittu Ed Sheeran on kiistatta yksi aikakautemme merkittävimmistä artisteista. Sheeranin musiikki yhdistelee ajatuksia herättävää laulunkirjoitusta, universaalia pop-musiikkia sekä monen eri genren vaikutuksia. Sheeranin musiikki ei puhuttele pelkästään täydellisesti yleisöään, vaan se rikkoo myös sukupolvirajoja. Useita ennätyksiä Suomessa rikkonut supertähti esiintyi Malmin lentokentällä heinäkuussa 2019, jonne hän keräsi yli 100 000 suomalaista katsojaa peräkkäisinä päivinä. Tämä on enemmän, mihin yksikään artisti tai yhtye on Suomessa koskaan aikaisemmin pystynyt.

Ed Sheeran somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube
Artistisivu

Lataa promokuvat tästä!

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
Tuovi.hamalainen@warnermusic.com