4.2.2022
RED HOT CHILI PEPPERS ILMOITTI TULEVASTA ALBUMISTAAN UNLIMITED LOVE!

Yhtyeen 12. studioalbumi Unlimited Love ilmestyy 1.huhtikuuta. Tuleva albumi on ensimmäinen levytys kitaristi John Fruscianten kanssa sitten vuoden 2006. Albumin tuottajana toimi Rick Rubin. Hän on tuottanut aiemmin muun muassa Californication (1999), By The Way (2002) ja Stadium Arcadium (2006) -albumit. Unlimited Love -albumia ennakoiden Los Angelesilainen bändi julkaisi ensimmäisen singlen Black Summer ja siihen musiikkivideon, jonka näet tästä.

Meidän ainut tavoite oli antaa musiikin viedä. Me (John, Anthony, Chad ja Flea) käytimme tuhansia tunteja yhdessä ja erikseen hioaksemme taitojamme ja olemalla läsnä, jotta saisimme aikaan parhaan mahdollisen albumin. Olimme hiton kiitollisia mahdollisuudesta olla yhdessä huoneessa, ja meidän tavoitteena oli tulla jälleen kerran entistä paremmaksi. Päivät, viikot ja kuukaudet kuluivat toisiamme kuunnellen, säveltäen, jammaillen ja tehden sovituksia näiden jamien pohjalta. Äänet, rytmit, värähtelyt, sanoitukset ja melodiat saivat meidät haltioitumaan.

Kaipaamme valoa maailmaan ja sitä, kuinka yhdistämme ja tuomme ihmisiä yhteen. Jokainen kappale uudella albumillamme Unlimited Love kertoo puolen meistä, joka heijastaa näkemystämme maailmankaikkeudesta. Tämä on elämäntehtävämme. Teemme töitä, keskitymme ja valmistaudumme, jotta kun suurin aalto tulee, olemme valmiita ratsastamaan sillä. Meri on antanut meille mahtavan aallon, ja tämä levytys on kyyti, joka summaa elämämme. Kiitos kun kuuntelette, toivottavasti nautitte siitä.  ROCK OUT MOTHERFUCKERS!Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith, John Frusciante

Lisäksi Frusciante kuvailee albumin tekoa seuraavasti: Kun aloimme kirjoittaa, aloitimme soittamalla vanhoja kappaleita sellaisilta ihmisiltä kuten Johnny ”Guitar” Watson, The Kinks, The New York Dolls ja Richard Barrett. Vähitellen aloimme tuoda uusia ideoita ja muuttaa jameja kappaleiksi, ja parin kuukauden kuluttua soitimme vain uutta kamaa. Se vaivaton hauskuuden tunne, joka meillä oli, kun soitimme muiden ihmisten kappaleita, säilyi mukanamme koko kirjoittamisen ajan. Minulle tämä levy edustaa rakkauttamme ja uskoamme toisiimme.

Tulevana kesänä Red Hot Chili Peppers lähtee myös kiertueelle ja vierailevina artisteina kiertueella nähdään päivästä riippuen Anderson.Paak & The Free Nationals, A$AP Rocky, Beck, HAIM, King Princess, St. Vincent, The Strokes ja Thundercat. Lisätiedot kiertueesta löytyvät täältä.

Albumin kappalelista
1.Black Summer
2.Here Ever After
3.Aquatic Mouth Dance
4.Not The One
5.Poster Child
6.The Great Apes
7.It’s Only Natural
8.She’s A Lover
9.These Are The Ways
10.Whatchu Thinkin’
11.Bastards of Light
12.White Braids & Pillow Chair
13.One Way Traffic
14.Veronica
15.Let ‘Em Cry
16.The Heavy Wing
17.Tangelo

Red Hot Chili Peppers on yksi maailman eniten kuunnelluista rockbändeistä. Bändi on perustettu vuonna 1983 Los Angelesissa ja siihen kuuluvat Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith ja John Frusciante. Rolling Stone nosti yhtyeen albumit Blood Sugar Sex Magik, Californication ja By The Way 500 Parasta albumia kautta aikojen -listauksessa. He ovat päässeet vuonna 2012 Rock and Roll Hall of Famelle, voittaneet kuusi Grammya, myyneet 80 miljoonaa albumia ja heidän YouTube -videoita on katsottu yli viisi miljardia kertaa. Red Hot Chili Peppers on soittanut maailman suurimmilla stadioneilla ja esiintyneet pääesiintyjinä niin Coachellassa kuin Roskildessakin.

Red Hot Chili Peppers:
Facebook
Instagram
Spotify
TikTok
YouTube
Red Hot Chili Peppers

Lataa promokuva tästä!

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com