2.2.2022
LAURI TÄHKÄLTÄ UUSI SINGLE – NUKKUVAT AAMUT -KAPPALEESSA KUULUVAT VALO, RAKKAUS JA KAUNEUS

Karismaattinen Lauri Tähkä julkaisee uuden singlen Nukkuvat aamut 4. helmikuuta. Laulu on Tähkälle itselleen erittäin merkittävä.

– Kappaleessa on se kaikki pyhä kauneus, mitä olen aina laululle tahtonut ja toivonut. Se tunne, kun pimeiden ja sumuisten vuosien jälkeen herää siihen tunteeseen kuinka valo alkaa näkyä kaikkialla. Tässä laulussa on kaikki se kauneus miten elämää ja maailmaa tänään katson, Lauri Tähkä kuvailee.

Tuleva single on Tähkän itsensä säveltämä ja sitä on hänen kanssaan ollut sanoittamassa Timo Kiiskinen. Kappaleen ovat tuottaneet Tähkän kanssa pitkään työskennelleet Jukka Immonen ja RZY. Nukkuvat aamut on kolmas single Tähkän myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta albumilta, jolta ovat aiemmin ilmestyneet singlet Aavikko ja Keskiyön cowboy.

Suomen energisimpiin live-esiintyjiin kuuluvan Lauri Tähkän tulevaa albumia on jo ehditty odottaa. Edellinen levy, tuplaplatinarajan ylittänyt Meidän tulevat päivät julkaistiin maaliskuussa 2019. Muun muassa jättihitit Mä en pelkää ja Palavaa vettä sisältänyt albumi nousi suoraan Suomen virallisen listan ykköseksi ja pysytteli albumilistalla huimat 139 viikkoa!

Lataa promokuva täältä!

Seuraa Lauri Tähkää somessa:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/lauritahka

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat ja management:
Raikuli Live
info@raikulilive.fi