1.2.2022
MICHAEL BUBLÉ KERTOI TULEVASTA ALBUMISTAAN HIGHER!

Moninkertainen Grammy-voittaja Michael Bublén tuleva albumi HIGHER julkaistaan 25. maaliskuuta. Albumista tiedotettiin perjantaina 28. tammikuuta samalla, kun hän julkaisi kappaleen I’ll Never Not Love You. HIGHER on supertähden yhdestoista studioalbumi.

Tulevan albumin on tuottanut Greg Wells ja Bob Rock yhdessä Allen Changin, Jason ‘Spicy G’ Goldmanin ja Sir Paul McCartneyn kanssa. HIGHER on Bublén ensimmäinen studioalbumi kolmeen vuoteen, ja se on jatkoa hänen erittäin menestyksekkäälle, loppuunmyydylle kaksivuotiselle An Evening With Michael Bublé Tour -maailmankiertueelle. Lisäksi artistin massiivisen suosion saaneesta Christmas-albumin julkaisusta tuli viime jouluna kuluneeksi 10 vuotta!

Tulevalla albumilla tullaan kuulemaan muun muassa duetto Willie Nelsonin kanssa hänen kappaleesta Crazy, Bublén uudelleenversiointi Sir Paul McCartneyn sydämet sulattavasta kappaleesta My Valentine, Bob Dylanin klassikko Make You Feel My Love ja kolme Bublén uutta kappaletta, joista yksi on jo julkaistu I’ll Never Not Love You.

Bublé itse kuvailee albumia seuraavasti: Tällä kertaa päädyin kokeilemaan täysin uusia asioita. Menin entistä syvemmälle työskennellessäni ja ympäröin itseni planeettamme suurimpien musiikintekijöiden kanssa, joilla on suurenmoinen mielikuvitus. Istuin alas kirjoittamaan Ryan Tedderin ja Greg Wellsin kanssa, nauhoitin kolme kappaletta päivässä kaverini Bob Rockin kanssa studiossa yhdessä 40 upeimman muusikon kanssa, jotka eivät olleet soittaneet musiikkia 15 kuukauteen. Hetket tuntuivat maagisilta ja siltä, että maailmankaikkeus oli salaliitossa tuodakseen minut tähän hetkeen 20 vuotta kestäneellä matkalla, millä olen ollut. En ole koskaan ollut näin innoissani albumin valmistumisen jälkeen.

Kanadalainen Michael Bublé aloitti laulamisen neljävuotiaana, eikä ole sen jälkeen lopettanut. Hänen ensimmäinen albuminsa julkaistiin jo vuonna 2005. Bublén viimeisin albumi Love saavutti Billboardin Top 200 -listalla sijan yksi. Artistin tunnetuin albumi Christmas on striimannut Suomessa tuplaplatinaa ja globaalisti albumi on kerännyt yli 6 miljardia striimiä! Maailmanlaajuisesti artisti on myynyt uskomattoman uransa aikana yli 75 miljoonaa albumia. Michael Bublé on viimeksi nähty esiintymässä Suomessa Hartwall Arenalla vuonna 2019.

Michael Bublé somessa:
Instagram
TikTok
Spotify

Lataa promokuvat tästä!

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com