28.1.2022
PAPPA PLIIS ON LAULAJA-LAULUNTEKIJÄ NOHANNAN TOINEN SINGLE

Laulaja-lauluntekijä Nohanna julkaisi tänään toisen singlensä Pappa pliis. Monitulkintainen biisi kuvaa osuvan omaperäisesti nuoruuteen ja ihmisyyteen yleensäkin liittyviä kuulumattomuuden ja voimattomuuden kokemuksia. Lähtökohdista huolimatta laulu ei silti ole vailla toivoa – kipuilun ja haavoittuvaisuuden taustalla leiskuu nuoren artistin voima, uhma ja jopa huumori. Kuuntele kappale tästä.

”Pappa pliis syntyi lapsuuteni kesien maisemissa, Pohjanmaan pienellä Yli-Sokojan kylällä. Laulu kuvaa elämäni erilaisia hetkiä mehudiskoista megabileisiin ja muihin solmukohtiin, jolloin olen joutunut soittamaan Papan tai muun läheisen apuun. Kappale on eräänlainen oodi avun pyytämiselle, jonka voi laulaa niin teini-ikäisen kuin aikuisen sydämellä.”

Nohanna tekee voimakasta, sielukasta ja pohjolan maaperästä kumpuavaa popmusiikkia. Tänään julkaistun kappaleen tekijöinä ovat olleet mukana sanoittaja ja säveltäjä Heidi Maria Paalanen ja tuottaja Lauri Halavaara. Pappa pliis on syntynyt Kokkolassa, missä toteutettiin myös Nohannan suunnittelema, Teemu Heljon ohjaama ja Elias Markkulan kuvaama musiikkivideo. Voit katsoa videon täältä.

”Minulle oli tärkeää, että Pappa pliis -musiikkivideo toteutettiin laulun synnyinseudulla. Halusin vaikuttaa visuaaliseen ilmeeseen mahdollisimman paljon, joten kuvauspäivää varten ompelin paitani, maskeerasin naamani ja valitsimme kuvauspaikoiksi itselleni merkittäviä lokaatioita.”

Uusi kappale toimii eräänlaisena jatko-osana Nohannan vuonna 2021 julkaistulle debyyttisinglelle Äidinäidin raivolla. Kummastakin kappaleesta välittyy artistille ominainen villi ja luonnonläheinen rehellisyys suurten teemojen äärellä.

Nohanna näkee musiikkinsa poikki- ja monitaiteellisena aarrekarttana, joka heijastelee hänen kokemuksiaan ja elämänarvojaan. Omakohtaisissa laululyriikoissaan Nohanna nostaa esille niin tämän päivän ilmiöitä kuin myös ajattomia ja universaaleja teemoja.

Lataa Nohannan promokuvat täältä!

Nohanna:
Instagram 
Facebook 
Spotify
warnermusic.fi/Nohanna

Lisätietoja:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com