25.1.2022
ISAAC SENEN KUUMA JÄBÄ -SINGLELLE HUIMA STARTTI

Isaac Senen viime perjantaina julkaistu flirttaileva UMK-kappale Kuuma jäbä on saanut ylistävän vastaanoton niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin medioissa. Kappale nousi viikonloppuna suoraan Spotifyn TOP50-listan sijalle 6. Kyseessä on artistin historian korkein listasijoitus. Myös kappaleen lyriikkavideota on tähän mennessä katsottu Yle Areenassa ja Youtubessa yhteensä jo yli 500 000 kertaa.

“Oon vaan huutanut kotona ilosta ja nyt itken onnesta kun kirjotan tätä. Jännitti todella paljon lähtee tähän kisaan just tällä biisillä, mutta se kannatti! Siitä ei ole kauaa kun mulla ei ollut tietoakaan listasijoituksista, nyt se asia on muuttunut. Oon todella ylpeä itestäni ja etenkin ihmisistä joiden kanssa ollaan huhkittu tätä projektia! Homma jatkuu ja niinkun oon sanonut, 26. helmikuuta näette upean shown!” Isaac Sene iloitsee.

Siilinjärjeltä ponnistava, vuonna 2020 debyytti-EP:nsä julkaissut Isaac Sene on tehnyt yhteiskappaleita mm. Vestan, Yeboyahin ja Sexmanen kanssa. Viime vuonna artisti julkaisi pari uutta singleä, joista omakohtainen N-sana sai ensiesityksensä suorassa SuomiLOVE TV-lähetyksessä. Senen musiikki on tyylillisesti huomattavan monipuolista poppia, jossa on kuullaan vivahteita soulista, rockista ja hip hopista.

Katso lyriikkavideo täältä ja kuuntele kappale tästä.
Lataa promokuvat täältä. Kuvaaja: Nelli Kenttä / Yle.

Seuraa Isaac Seneä:
Instagram
TikTok
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Maija Kaarna / Fullsteam Agency
maija@fullsteam.fi

Rauha Kyyrö / Fullsteam Agency
rauha@fullsteam.fi