24.1.2022
OLLI HALOSEN HUIKEA NOUSUKIITO JATKUU – NOUSI RADIOLISTAN YKKÖSEKSI

Ilmiömäisen vastaanoton saanut Olli Halosen Pohjola -kappale on noussut Suomen virallisen radiolistan ykköseksi! Biisi on ollut viime ajat Spotify- ja radiosoittolistan kärjen tuntumassa ja nyt se on noussut maamme soitetuimmaksi radiobiisiksi. Kappale myös ylitti Spotifyssa platinarajan.

– Tämä oli se mahdoton unelma, joka tuntui täysin saavuttamattomalta, ja mietin usein millaista musiikkini tulisi olla, jotta voisin päästä radiosoittoon. Lopulta siihen riitti rehellisyys; ole oma itsesi ja tee itsellesi rehellistä musiikkia. Uskalla unelmoida, koska joskus unelmat voi toteutua! Olli Halonen iloitsee.

Kuuntele kappale tästä!

Mökkitie Recordsille sainatulla, Kuopiosta kotoisin olevalla Olli Halosella on pitkä tausta musiikin parissa. Kappaleensa itse säveltävä ja sanoittava artisti on aiemmin muun muassa soittanut rumpuja useammassa eri kokoonpanossa. Laulut saavat vaikutteita artistin omasta ja lähipiirin elämästä. Omakohtaisissa teksteissä käsitellään koko elämän kirjoa ja rohkeasti myös sen kipukohtia.

Seuraa Olli Halosta:
Facebook
Instagram
Spotify 
www.warnermusic.fi/ollihalonen

Yhteydenotot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com