21.1.2022
MONSP BOOTCAMP MIXTAPE VOL. 2 ULKONA NYT – KOKOELMALLA MUUN MUASSA MIELENKIINTOISEN SAFIRAN TUHAT KIPINÄÄ -SINGLE

Monspin ja HMC Publishing -musiikkikustantamon naisille ja trans- sekä muunsukupuolisille henkilöille suunnattu studio bootcamp järjestettiin viime syksynä toista kertaa. Edellisvuoden tapaan studioleirillä valmistuneet kappaleet julkaistiin mixtape-kokonaisuutena tänään. Mixtapen fokussingle on SAFIRAn Tuhat kipinää.

– Biisi kertoo ihastumisesta. ”Haluun vaa, mitä en saa”, kuulostaaks tutulta? Tykkään peleistä ja leikeistä. Jossain kohtaa kuitenkin loppuu kärsivällisyys, eikä enää pelkät tuhannet kipinät riitä, vaan kaipaa kosketusta.  Toivon, että kuuntelijalle tulee kupliva ja haaveleiva olo, ehkä vähän perhosia mahaan tanssimaan. Uskon monen samaistuvan kappaleen tekstiin, voisihan joku lähettää biisin omalle ihastukselleenkin. Silleen ”vink vink”, SAFIRA kuvailee biisiä.

20-vuotias SAFIRA aloitti jo nuorena riimien kirjoittamisen ja kavereiden kanssa freestylaamisen. Artistitulokas on julkaissut omakustanteisesti EP:n sekä 2 singleä. Palasiksi -single nimitettiin Helsingin Sanomissa vuoden vastustamattomimmaksi kotimaiseksi kappaleeksi. SAFIRAA on pyydetty esiintymään Blockfesteille osana Fresh ’21 -konseptia.

– Erinomaisesti sujuneen ensimmäisen bootcampin jälkeen oli selvää, että haluamme järjestää sessiot uudelleen. Saatiin jälleen kasaan huippuporukka tyyppejä, joista oon kaikista superylpeä. Bootcamp on kerännyt hyvää palautetta ja iloitsen siitä, että se tuntuu olleen merkittävä asia osallistujille, Monspin vetäjä, A&R Ida Karimaa kommentoi.

Kolmen päivän ilmainen studio bootcamp – intensiivistudiosessio järjestettiin lokakuussa Helsingissä, ja mukaan valittiin kahdeksan osalistujaa. Mukaan valitut artistitulokkaat pääsivät näyttämään kykynsä ja kokeilemaan taitojaan musiikin tekemisessä ammattilaisten koutsaamina. Kukin osallistuja sai studiosession ammattituottajan ja -biisinkirjoittajan kanssa ja pääsi artistimentorien sparrattavaksi. Tällä kertaa mentoreina olivat Etta, Nelli Matula sekä Hassan Maikal. Bootcampin tavoite on auttaa yksin projektiensa kanssa kamppailevia tekijöitä eteenpäin sekä vahvistaa itseluottamusta oman musiikin tekemiseen.

Katso Monsp Bootcamp Mixtape Vol.2 -kokonaisuuden biisilista alta:

1. SAFIRA: Tuhat kipinää
2. Minttu <2: Lehtii puista
3. Nuppu Oinas: Muuttuu
4. Sara Bee: Päiväkoti
5. M.C. La: Valoviiva
6. Eske: Allnaitteri
7. Jotti Singh: WHY
8. Pupu: Jätän tän

Kuuntele SAFIRA – Tuhat kipinää tästä.
Kuuntele koko Mixtape tästä.

Lataa promokuvat täältä.
Kuvaaja: Lumi Hartikainen

Monsp:
Instagram
Facebook

SAFIRA:
Instagram 

Lisätietoja:
Emma Hynnä / Monsp
emma.hynna@warnermusic.com