21.1.2022
MADBOIALI JULKAISI TANSSITTAVAN UUDEN SINGLEN AQUAFINA

Kiinnostava helsinkiläinen rap/r’n’b/afropop-artisti Madboiali julkaisi tänään 21.1. uuden tanssittavan singlen. Aquafina on rytmikäs ja koukuttava biisi, jonka tuotannosta vastaavat Jaakko ja Aaron Salovaara. Kappale pohjustaa Madboialin isompaa projektia, jota hän työstää tällä hetkellä. Viime vuonna Babyfacelle sainattu artisti julkaisi Mielentila-debyyttialbuminsa syksyllä 2020 ja artistin viimeisin single, Blacflacon kanssa julkaistu En mä tiiä on striimannut jo yli puoli miljoonaa.

Aquafina syntyi tosi nopeesti ja luonnollisesti yhteissessiossa eri tuottajien kanssa. Fiilistelin tosi kauan demoo ja päätin, et tää biisi sopii hyvin pohjustamaan mun tulevaa projektia, jota työstän tällä hetkellä. Aquafina on täydellinen esimerkki siitä mihin haluun viedä mun soundii tän uuden projektin kanssa”, Madboiali paljastaa.

Kuuntele Aquafina täältä!

Syyskuussa 2020 Mielentila-debyyttialbuminsa omakustanteisesti julkaissut Madboiali on lahjakas artisti, joka ei halua lokeroida musiikkiaan yhteen lokeroon, vaan rikkoo rohkeasti rajoja. Madboiali kertoo tavoittelevansa kunnianhimoisesti radiomenestystä ja isoja areenoita.

Lataa uudet promokuvat täältä!
Kuvaaja: Kelmihelmi

Seuraa Madboialia somessa:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/madboiali

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Tino Pirttioja / Suomen keikkamyynti
myynti@suomenkeikkamyynti.fi