21.1.2022
ISAAC SENEN SÄHKÖINEN UMK-KAPPALE KUUMA JÄBÄ ON JULKAISTU

Valovoimainen ja rajoja rikkova Isaac Sene julkaisi tänään Kuuma jäbä -singlen, jolla hän osallistuu Uuden Musiikin Kilpailuun. Kyseessä on flirttaileva ja diskovivahteinen bilebiisi, jolla halutaan ravistella heteronormatiivista ajattelua

Läpimurron kynnyksellä oleva Isaac Sene on Siilinjärveltä ponnistava moderni pop-muusikko, joka hurmaa poikkeuksellisella lavakarismallaan ja pehmeällä laulusoundillaan.

Irrottelevan Kuuma jäbä -biisin taustalta löytyy syvempi merkitys: “Biisin tekeminen ja uskallus sen julkaisuun on yksi askel eteenpäin omassa seksuaalisessa kasvamisessani. Biisi kertoo vapautumisen tunteesta ja yhdestä hauskasta illasta jolloin koin odottamattomia asioita. Sitä kuunnellessa saa vähän punastua” Sene kertoo. Kappaleen tuottajana toimi Yrjänä (Alvar Escartin), jonka kanssa Sene valmistelee tulevaa albumiaan. Yrjänä on tuottanut aiemmin muun muassa Lukas Leonin ja Hassan Maikalin musiikkia.

UMK-ammattilaisraati kommentoi kappaletta seuraavasti: “Isaac Senen karisma, 80-luvun tanssi-groove sekä erittäin tarttuva kertosäe tempaavat heti vastustamattomasti mukaansa. Kappale on samaan aikaan hyväntuulinen ja helposti lähestyttävä sekä seksiä ja vaaraa tihkuva. Uskomme, että monille vielä uusi tuttavuus, Isaac Sene, tekee räjähtävän läpimurron suomalaisen yleisön tietoisuuteen tällä kappaleella ja omalla UMK-show’llaan.”

Vuonna 2020 debyytti-EP:nsä julkaissut Isaac Sene on tehnyt yhteiskappaleita mm. Vestan, Yeboyahin ja Sexmanen kanssa. Viime vuonna artisti julkaisi pari uutta singleä, joista omakohtainen N-sana sai ensiesityksensä suorassa SuomiLOVE TV-lähetyksessä. Senen musiikki on tyylillisesti huomattavan monipuolista poppia, jossa on kuullaan vivahteita soulista, rockista ja hip hopista.

Uuden Musiikin Kilpailun voittaja ja Suomen seuraava Euroviisuedustaja valitaan 26.2.2022 Turun Logomon UMK22-tapahtumassa. Finaalilähetys nähdään ja kuullaan suorana Yle TV1:ssä, Yle Areenassa, Radio Suomessa ja Yle X3M:llä.

Katso lyriikkavideo täältä ja kuuntele kappale tästä.
Lataa promokuvat täältä. Kuvaaja: Nelli Kenttä / Yle.

Seuraa Isaac Seneä:
Instagram
Facebook
Spotify
TikTok: @isaac_sene

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Maija Kaarna / Fullsteam Agency
maija@fullsteam.fi

Rauha Kyyrö / Fullsteam Agency
rauha@fullsteam.fi