20.1.2022
MIRA LUOTI JULKAISEE UUDEN KOSKETTAVAN SINGLEN TÄNÄ YÖNÄ – KAPPALEELLA MUKANA AKI TYKKI

Pitkästä urastaan tunnettu Mira Luoti julkaisee tänä yönä uuden koskettavan singlen Täydellinen puolikas (feat. Aki Tykki). Kappaleella on mukana Happoradion keulakuva Aki Tykki. Kaksikko on tuntenut toisensa pitkään ja he päätyivät tekemään yhdessä biisin tutustuttuaan paremmin Vain elämää -ohjelman kuvauksissa, jossa molemmilla tuli vahva tunne, että heidän tulisi tehdä duetto yhdessä.

– Kappale kertoo erosta ja siitä, että vaikka eropäätös olisi yhteinen, rakkaus ei sammu vaan muuttaa muotoaan ja tunteet vaihtelevat vapauden, ikävän ja surun sekamelskassa. Vaikka suhteen alun perin yhdisti rakkaus, on tärkeästä ihmisestä on välillä päästettävä irti ja toivoa vaan toiselle kaikkea parasta. Kappaleella on mukana Aki Tykki ja pitkän historian vuoksi koimme, että tässä on laulu, joka meidän kuuluu laulaa yhdessä, Mira kuvailee kappaletta.

Mira Luoti sainattiin Warner Music Finlandin alaisuudessa toimivalle Mökkitie Recordsille vuonna 2020. Luodilla on monipuolinen ja pitkä musiikillinen tausta. Uudessa tuotannossa yhdistyy huikealla tavalla Miran pitkä kokemus kotimaisen popmusiikin saralla sekä vahva tarinankerronta ja koskettavat lyriikat. Oman musiikin ja keikkailun lisäksi hän on muun muassa näytellyt erilaisissa produktioissa.

Mira Luoti
Facebook
Instagram
Spotify
warnermusic.com/miraluoti

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com