14.1.2022
RAAPPANA JULKAISI TÄNÄÄN UUDEN SINGLEN

Maamme menestyksekkäimpiin reggae-artisteihin lukeutuva Raappana julkaisi tänään uuden singlen Iäisyys. Raappana on tehnyt kappaleen yhdessä Joonas Lahtisen sekä Ani Nnebedumin kanssa. Pääset kuuntelemaan kappaleen tästä.

– Biisi kertoo siitä, että vaikeita aikoja ei tarvitse yrittää taltuttaa yksin ja pelkästään omin voimin. Ei oo mitään väärää tai heikkoutta pyytää jeesiä läheisiltä. Ajat on kovia mut me ollaan kovempia, Raappana kuvailee kappaletta.

Raappana on pitkänlinjan reggae-artisti, jolla on levytyssopimus Etenee Recordsin kanssa. Raappanan hittibiiseihin lukeutuvat muun muassa Kauas poisMuutoksii (feat. Asasekä Chilii (feat. Sini Yasemin). Oman tuotantonsa lisäksi Raappana on tehnyt musiikkia myös muiden eturivin artistien kanssa ja vieraillut muun muassa JVG:n, Asan, Jukka-Pojan sekä Asteen kappaleilla.

Raappana: 
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/Raappana

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
All Day Agency
booking@allday.fi