14.1.2022
OLLI HALOSEN HUIKEA MENESTYS – NOUSI SPOTIFY- JA RADIOLISTOJEN KÄRKEEN!

Suomalaista mielenmaisemaa taidokkaasti tulkitseva Olli Halonen on noussut tuoreimmalla singlellään Pohjola sekä Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi että virallisen radiolistan kärkeen! Kappale on noussut virallisella radiolistalla sijalle 2 ja Spotifyn top 50 -listan sijalle 1.

– On ollut huumaavaa seurata miten tärkeä kappale Pohjolasta on jo monelle suomalaiselle tullut. Lopulta musiikin tekemisessä tärkeintä on se, jos voin saada kuuntelijan tuntemaan yhtä isoja tunteita kun mitä kappaleet minulle tuottavat. Pohjolan kohdalla tämä on tainnut toteutua. Kiitos kaikille kuuntelijoille! Olli Halonen iloitsee.

Kuuntele kappale tästä!

Olli Halonen nähdään tänä kesänä myös keikkailemassa tapahtumissa ja festivaaleilla kuten muun muassa Kuopio Winefestivaaleilla. Tarkempi keikkalistaus julkistetaan kevään aikana. Tarkemmat tiedot näet Warner Music Liven nettisivuilta.

Mökkitie Recordsille sainatulla, Kuopiosta kotoisin olevalla Olli Halosella on pitkä tausta musiikin parissa. Kappaleensa itse säveltävä ja sanoittava artisti on aiemmin muun muassa soittanut rumpuja useammassa eri kokoonpanossa. Laulut saavat vaikutteita artistin omasta ja lähipiirin elämästä. Omakohtaisissa teksteissä käsitellään koko elämän kirjoa ja rohkeasti myös sen kipukohtia.

Seuraa Olli Halosta:
Facebook
Instagram
Spotify 
www.warnermusic.fi/ollihalonen

Yhteydenotot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com