14.1.2022
MUSE PALAA JULKAISEMALLA UUDEN KAPPALEEN WON’T STAND DOWN

Kaksinkertainen Grammy-voittaja Muse julkaisi odotetun uuden rock-kappaleen Won’t Stand Down. Musen tuottama ja Dan Lancasterin miksaama Won’t Stand Down on areenakelpoinen hallitun kaaoksen hymni, jossa raskaat kitarat ja industrial-tyyppiset säröt vahvistavat bändin solisti Matt Bellamyn vaikuttavia sanoituksia vallan takaisin ottamisesta. Kappaleeseen julkaistiin myös Jared Hoganin kuvaama musiikkivideo, joka on kuvattu Ukrainassa. Videon näet tästä.

Matt Bellamy kuvailee kappaletta seuraavasti: Won’t Stand Down on kappale siitä, miten pitää puolensa kiusaajia vastaan, olipa se sitten leikkikentällä, töissä tai jossain muualla. Se kertoo miten suojautua pakottamiselta, sosiopaattiselta manipuloinnilta ja kuinka kohdata vastoinkäymiset voimalla, itseluottamuksella ja aggressiivisuudella.

Muse on kiinnitetty useille Euroopan festareille ensi kesäksi. Yksi isoista kiinnityksistä on Isle of Wight Festival, joka onkin bändin ensimmäinen esiintyminen Briteissä kolmeen vuoteen! Lisätietoa kesän kiertueesta löytyy täältä.

Englantilaiseen rock-yhtyeeseen kuuluvat Matt Bellamy, Dominic Howard ja Chris Wolstenholme. Musen viimeisin albumi Simulation Theory nousi brittien albumilistan ykköseksi ja Suomessa sijalle kolme. Musea kuvaillaan yhdeksi maailman parhaista livebändeistä ja bändi onkin esiintynyt myös Suomessa useita kertoja, muun muassa Helsingin Olympiastadionilla! Bändi on myös kahminut urallaan useita palkintoja sekä julkaissut kahdeksan studioalbumia aina vuodesta 1994 lähtien!

Muse somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube
Artistisivu

Lataa promokuvat tästä!

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com